Executie medievala in India. Un violator a fost scos din inchisoare de multimea furioasa si apoi batut cu pietre

inchisoare india

Un barbat din orasul indian Dimapur, care fusese arestat sub acuzatia de viol, a fost linsat de o multime furioasa, care a trecut de paznici si l-a scos din inchisoare.

Dupa ce l-au eliberat pe barbat, oamenii l-au dezbracat, l-au batut cu pietre si apoi l-au tarat kilometri intregi pe strazile din oras, potrivit BBC.

Politistii au fost nevoiti sa deschida focul pentru a opri multimea furioasa, mai multe persoane fiind ranite. Tensiunile pe tema agresiunii sexuale impotriva femeilor sunt ridicate in India, mai ales dupa ce guvernul a decis sa interzica filmul Daughter, care are legatura cu violul unei studente, in 2012.

Violatorul fusese arestat in februarie. Multimea a daramat portile inchisorii inainte de prelua controlul asupra detinutului.

In imaginile care au fost publicate pe internet, barbatul este plin de sange si tarat, fiind legat de maini si picioare, in public pe strazi.

Citește și
copil obez
O fetita din India cantareste aproape 20 de kilograme la doar 10 luni. Parintii ei sunt disperati: "Ne temem de ce e mai rau"
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Suparata ca parintii vor sa o marite rapid, aceasta tanara si-a facut un
Suparata ca parintii vor sa o marite rapid, aceasta tanara si-a facut un "CV de casatorie" menit sa ii indeparteze pe barbati

Ingrijorati ca fata lor nu si-a gasit inca un sot, parintii unei tinere din India i-au creat un profil pe un site de dating, in speranta ca va reusi astfel sa cunoasca un potential partener, scrie The Telegraph.

O fetita din India cantareste aproape 20 de kilograme la doar 10 luni. Parintii ei sunt disperati:
O fetita din India cantareste aproape 20 de kilograme la doar 10 luni. Parintii ei sunt disperati: "Ne temem de ce e mai rau"

Are doar 10 luni si cantareste deja 19 kilograme. O fetita din India are deja greutatea uneia de sase ani si continua sa puna kilograme de la saptamana la saptamana, scrie metro.co.uk.

Interviu socant cu unul dintre violatorii tinerei din India, care a murit in urma ranilor:
Interviu socant cu unul dintre violatorii tinerei din India, care a murit in urma ranilor: "Trebuia sa accepte violul"

In 2012, o studenta din India a fost violata brutal intr-un autobuz din Delhi si a murit in urma ranilor groaznice pe care le-a suferit.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.