Drama unei fetite de 13 ani din Marea Britanie: A fost violata chiar de barbatul care trebuia sa aiba grja de ea

Ultimul update: Luni 28 Martie 2016 07:04
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016 18:00
Categorie: Şocant
masina de politie UK

Adrian Barnett a violat cu bestialitate o fetita de 13 ani de care trebuia sa aiba grija. Omul a amenintat-o cu un cutit. Acum, dupa mai bine de 16 ani de la incident, barbatul a fost condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare.

Faptele s-au comis in regiunea Wiltshire din sud-vestul Marii Britanii, intre anii 1996 si 2000. Adrian era babysitter-ul fetitei de 13 ani si trebuia sa o ocroteasca. In schimb, omul a amenintat-o, punandu-I cutitul la gat, si a violat-o.

Cazul a ajuns in atentia politiei abia anul trecut, cand victima a putut in sfarsit sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat. Barbatul si-a recunoscut fapta.

Un inspector din cadrul politiei l-a descris pe barbat ca fiind “violent si total lipsit de remuscari”. El a mai adaugat, conform The Sun: “In timpul in care trebuia sa aiba grija de fetita, omul a amenintat-o cu cutitul si a violat-o. Evident, incidentul a avut un impact negativ de lunga durata asupra victimei, care nu a putut sa vorbeasca atunci cu inspectorii de politie despre ce s-a intamplat.”

masina de politie UK Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Sun

Tatal o viola, dar mama ei n-a crezut-o. Gestul extrem facut de o adolescenta din India pentru a demonstra ca spune adevarul

Tatal o viola, dar mama ei n-a crezut-o. Gestul extrem facut de o adolescenta din India pentru a demonstra ca spune adevarul

tren

Mărturia în lacrimi a mecanicului trenului care a spulberat-o pe mama sinucigașă și copiii săi

O femeie din Vaslui, bătută crunt de hoți. Cum a scăpat

Descoperire sinistră la marginea oraşului Curtea de Argeş

ambulanta, pacient

O femeie din Argeș, rănită grav după ce și-a dat foc

Accident mortal pe șoseaua de centură din Alba Iulia

Bărbat călcat de tren în Vaslui. Ce a povestit mecanicul