Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Drama unei fetite de 13 ani din Marea Britanie: A fost violata chiar de barbatul care trebuia sa aiba grja de ea

masina de politie UK

Adrian Barnett a violat cu bestialitate o fetita de 13 ani de care trebuia sa aiba grija. Omul a amenintat-o cu un cutit. Acum, dupa mai bine de 16 ani de la incident, barbatul a fost condamnat la 6 ani si jumatate de inchisoare.

Faptele s-au comis in regiunea Wiltshire din sud-vestul Marii Britanii, intre anii 1996 si 2000. Adrian era babysitter-ul fetitei de 13 ani si trebuia sa o ocroteasca. In schimb, omul a amenintat-o, punandu-I cutitul la gat, si a violat-o.

Cazul a ajuns in atentia politiei abia anul trecut, cand victima a putut in sfarsit sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat. Barbatul si-a recunoscut fapta.

Un inspector din cadrul politiei l-a descris pe barbat ca fiind “violent si total lipsit de remuscari”. El a mai adaugat, conform The Sun: “In timpul in care trebuia sa aiba grija de fetita, omul a amenintat-o cu cutitul si a violat-o. Evident, incidentul a avut un impact negativ de lunga durata asupra victimei, care nu a putut sa vorbeasca atunci cu inspectorii de politie despre ce s-a intamplat.”

 

Sursa: The Sun, Data publicarii: 25 Martie 2016
Citeste mai multe despre: barbat, babbysitter, violator, victima, fetita, 13 ani, pedeasa, inchisoare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed