Ads by INTERNET PROTV

Cine este Neculae Iova, autorul crimei din Dristor. "M-a incuiat la el in casa, de aceea l-am ucis"

Embed:

Nicolae Iova este principalul suspect al unei crime pe care anchetatorii au descoperit-o saptamana trecuta, in Bucuresti.

Presupusul ucigas este un recidivist, care a mai omorat un om, acum 14 ani.

Ar fi trebuit sa stea dupa gratii 22 de ani, dar a iesit mult mai repede din inchisoare. Magistratii au constatat cu ingaduinta ca individul s-a indreptat si se poate intoarce printre oamenii liberi.

La fel s-a intamplat si cu barbatul care a ucis recent o prostituata din Capitala. Judecatorii il eliberasera mai devreme, pentru buna purtare.

Neculae Iova, recunoaste, cu un aer spasit, ca a ucis un om cu 14 lovituri de cutit.

Neculae Iova este acuzat ca acum o saptamana a intrat in locuinta unui barbat pe care l-a ucis. Anchetatorii au gasit victima dezbracata si intinsa pe jos. Probele i-au condus pe politistii de la Serviciul Omoruri catre suspect.

Victima i-ar fi propus agresorului sa intretina relatii intime. Cel din urma, Neculae Iova, nu a fost de acord si a lovit cu cutitul. Era a doua oara cand curma viata unui om.

Suspectul a fost condamnat la 21 de ani de inchisoare de Tribunalul Buzau. Pentru ca mai facuse si alte fapte, a primit o majorare de pedeapsa de inca un an. Cu toate acestea, dupa 14 ani de stat dupa gratii, Iova a fost eliberat.

Instanta a constatat ca Iova a dat semne de indreptare atat de convingatoare incat l-a eliberat cu opt ani mai devreme. Este al doilea recidivist care la un an de la eliberarea din inchisoare ataca un om si il ucide.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 21 Noiembrie 2012
Citeste mai multe despre: crime, violente, decese,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed