Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Caz socant in SUA. Un barbat si-a decapitat cainele pentru ca "se uita ciudat la el". Ce au gasit politistii la el in casa

Javier Orelly

Javier Orelly, in varsta de 28 de ani, este acuzat ca si-a decapitat cainele. In fata politistilor, barbatul a sustinut ca a comis aceasta crima ingrozitoare pentru ca animalul "se uita ciudat la mine".

Vecinii barbatului din Palm Beach au auzit zgomote si schelelalaituri din casa lui, asa ca au chemat politia. Cand au ajuns, politistii l-au gasit pe barbat sapand un mormant in fata casei, iar langa era un caine negru, decapitat.

"Orelly era intr-o stare de stre foarte mare si a simtit ca trebuie sa sacrificie animalul ca sa isi revina" au spus politistii intr-o declaratie oficiala.

Acum, barbatul este pus sub acuzare de cruzime fata de animale si politstii au mai facut si alte descoperiri socante in casa acestuia: au gasit o rata moarte, pe care a recunoscut ca a omorat-o, doua cutite mari si un topor medieval, plus o sculptura pe care inscriptionat cuvantul "tortura".

Javier Orelly

Initial, barbatul a spus ca si-a ucis cainele pentru ca acesta l-ar fi muscat, insa mai tarziu a declarat ca l-a decapitat pentru ca "se uita ciudata la mine", conform Metro.

 

Sursa: Metro, Data publicarii: 21 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: caine, decapitare, curte, animal,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed