Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cantarea 28 de kg si medicii i-au spus ca mai are de trait 48 de ore. Transformarea ei acum este spectaculoasa. FOTO

anorexia - Shutterstock

Gemma Walker, o tanara care a fost la un pas de moarte din cazua anorexieri, si-a revenit spectaculos si acum vrea sa ajute si alte tinere aflate intr-o astfel de situatie dramatica.

La 14 ani, Gemma a fost la un pas de moarte: suferea de anorexie, cantarea 28 de kilograme, iar cand a fost internata in spital medicii i-au spus ca mai are de trait doar 48 de ore daca nu incepe tratamentul.

Tatal tinerei era atat de speriat, incat verifica in fiecare dimineata daca mai respira. Au trecut 8 ani de atunci, iar Gemma a supravietuit, ba mai mult, si-a revenit spectaculos si acum este sanatoasa.

Gemma si-a gasit curaj sa posteze imagini cu ea din adolescenta, cand suferea de anorexie, dar si imagini de acum, cand este sanatoasa. Ea spune ca vrea sa ajute alte tinere aflate in aceasta situatie disperata.

Gemma ajunsese la 14 ani sa aiba o silueta scheletica. "Mi-e greu sa ma uit la mine in acele poze, si nu doar pentru cum arata, ci pentru cum ma simteam atunci".

Cand a inceput recuperearea, Gemma ajunsese sa consume 6500 de calorii in 20 de minute, ceea ce o facea sa lesine sau sa aiba halucinatii.

 "Recuperarea a fost grea si traumatizanta. Luam foarte repede in greutate, in 7 luni m-am ingrasat 40 de kilograme. Oamenii credeau ca ma simt bine din momente ce aratam mai bine. Dar a fost mult de lucru la nivel mental: psihologic, eram ruinata" a povestit Gemma conform Daily Mail.

Intre timp, tanara, care acum are 22 de ani a revenit la un metabolism normal si arata foarta sanatoasa. Ea spuns ca tatal si iubitul ei sunt cei care au ajutat-o si motivul pentru care astazi este in viata. 

 

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 13 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: anorexie, kilograme, spital, calorii,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed