Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A murit in cimitir, dupa ce a cazut dintr-un copac. "Fiind legat mai sus, greutatea a venit si l-a indreptat spre scara"

Embed:

Un barbat de 63 de ani din Dambovita, si-a gasit sfarsitul in cimitirul din localitate. Omul fusese rugat sa taie crengile unui tei, dar, la un moment dat, una dintre ele a cedat, iar victima a cazut de la aproape 10 metri inaltime.

O clipa de neatentie, dar si lipsa unui echipament adecvat de protectie, i-au adus moartea barbatului de 63 de ani, care fusese platit de o femeie din sat sa taie crengile uscate ale unui tei, ce stateau sa cada peste crucile de marmura din cimitir. La un moment dat, una din crengi s-a rupt, iar barbatul s-a dezechilibrat si a picat de la inaltime, povestesc martorii.

"L-a luat cineva sa taie un tei. Nu s-a legat bine si s-a rupt o craca mare si l-a lovit peste fata si l-a trantit”, spune o martora.


"A zis ca fiind sustinut de franghie, poate ramane suspendat, dar el fiind legat mai sus, greutatea a venit si l-a indreptat spre scara si practic scara l-a dat peste cap", explica localnic. "Trebuia sa aiba centura, n-a avut centura, l-a batut vantul."

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD, cu elicopter. Medicii au incercat sa il resuciteze pe ranit pret de cateva zeci de minute, insa eforturile lor au fost in zadar.

Oamenii din sat obisnuiau des sa apeleze la serviciile barbatului, care era priceput la aproape orice, spun rudele. "Avea curajul asta de a se urca la inaltime, dar numai ca i-a fost fatal”, explica o ruda. "Saptamana trecuta a taiat in padurea din spatele meu, mai sus ca asta. L-a luat la curatat pana jos."

Familia l-a condus pe ultimul drum pe barbat, chiar in ziua de Florii.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Aprilie 2017
Citeste mai multe despre: copac, Dambovita, scara, medici, centura, taiat,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed