A murit in cimitir, dupa ce a cazut dintr-un copac. "Fiind legat mai sus, greutatea a venit si l-a indreptat spre scara"

Ultimul update: Joi 13 Aprilie 2017 07:21
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2017 07:29
Categorie: Şocant

Un barbat de 63 de ani din Dambovita, si-a gasit sfarsitul in cimitirul din localitate. Omul fusese rugat sa taie crengile unui tei, dar, la un moment dat, una dintre ele a cedat, iar victima a cazut de la aproape 10 metri inaltime.

O clipa de neatentie, dar si lipsa unui echipament adecvat de protectie, i-au adus moartea barbatului de 63 de ani, care fusese platit de o femeie din sat sa taie crengile uscate ale unui tei, ce stateau sa cada peste crucile de marmura din cimitir. La un moment dat, una din crengi s-a rupt, iar barbatul s-a dezechilibrat si a picat de la inaltime, povestesc martorii.

"L-a luat cineva sa taie un tei. Nu s-a legat bine si s-a rupt o craca mare si l-a lovit peste fata si l-a trantit”, spune o martora.


"A zis ca fiind sustinut de franghie, poate ramane suspendat, dar el fiind legat mai sus, greutatea a venit si l-a indreptat spre scara si practic scara l-a dat peste cap", explica localnic. "Trebuia sa aiba centura, n-a avut centura, l-a batut vantul."

Martorii au sunat la 112, iar la fata locului a sosit un echipaj SMURD, cu elicopter. Medicii au incercat sa il resuciteze pe ranit pret de cateva zeci de minute, insa eforturile lor au fost in zadar.

Oamenii din sat obisnuiau des sa apeleze la serviciile barbatului, care era priceput la aproape orice, spun rudele. "Avea curajul asta de a se urca la inaltime, dar numai ca i-a fost fatal”, explica o ruda. "Saptamana trecuta a taiat in padurea din spatele meu, mai sus ca asta. L-a luat la curatat pana jos."

Familia l-a condus pe ultimul drum pe barbat, chiar in ziua de Florii.

Un barbat de 54 de ani a murit dupa ce a cazut de pe turla bisericii la care lucra. Nu purta echipament de protectie

Un barbat de 54 de ani a murit dupa ce a cazut de pe turla bisericii la care lucra. Nu purta echipament de protectie

Crimă Satu Mare

Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal la serbarea orașului

Sfârșit tragic pentru o mamă din Spania, spintecată de ușile liftului

Fată de 16 ani, înecată în Siret. Prietenul ei este căutat de pompieri

mures

Trupul unui bărbat în stare de descompunere, găsit pe malul Mureșului

Accident grav în Buzău, cu 2 morți și 5 răniți. Șoferul care a provocat impactul era băut

Ultima fotografie cu tânăra de 18 ani în viață. Scenele terifiante care au urmat