Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

A amenintat ca isi ucide mama, iar parintii au crezut ca e "posedata". Ce s-a intamplat cand tanara a intrat in biserica

fetita posedata

Un episod dramatic s-a petrecut intr-o biserica din Honduras. O tanara, despre care se credea ca "este posedata de spirite rele" a amenintat ca isi ucide mama, in timp ce avea o serie de convulsii.

Scene cumplite s-au desfasurat intr-o biserica din Honduras, unde o adolescenta a fost adusa de familie, dupa ce acestia au crezut ca tanara este "posedata de spirite rele", scriu cei de la Mirror. In momentul in care a intrat in biserica, adolescenta de 15 ani a inceput sa aiba convulsii si s-a tranit la pamant, moment in care cei prezenti au incercat sa o lege.

Momentul tulburator a fost filmat, iar parintii fetei se tem ca fata lor va ramane posedata. Tanara din imagini este Elán Reyes Flores, iar parintii au inceput sa fie ingrijorati dupa ce fiica lor a lasat un mesaj in care "ameninta ca o ucide pe mama cu un cutit". Femeia a mai dezvaluit ca trebuie sa o lege pe fata in fiecare seara ca aceasta sa poata dormi.

Tatal adolescentei este socat si spune ca nu intelege ce se intampla: "Sunt foarte surprins, nu inteleg ce a patit fiica mea" a declarat barbatul conform Mirror.

Familia a cerut mai multor pastori evanghelisti sa vina acasa la ei si sa tina slujbe de exorcizare pentru fiica lor.

 

 

Sursa: Mirror, Data publicarii: 2 Martie 2016
Citeste mai multe despre: posedata, biserica, adolescenta, Honduras, exorcizare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed