Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un nou val de imbolnaviri printre bebelusi, in Arges. Numarul copiilor internati a explodat in week-end

copil

Spitalele din judetul Arges se confrunta cu un nou val de imbolnaviri printre copiii de 1-2 ani.

Numarul copiilor cu scaune diareice internati la spitalele din judetul Arges a crescut la 33, in ultimele 24 de ore fiind internati noua copii, fara ca vreunul dintre ei sa fie transferat la spitale din Bucurest, conform news.ro. Potrivit celei mai recente informari date publicitatii de Prefectura Arges, 33 de copii care prezinta scaune diareice sunt internati, luni, in spitalele din judet.

Numarul copiilor cu aceste simptome care sunt internati este cu 9 mai mare fata de ziua precedenta si cu 14 mai mare fata de sambata dimineata. Cei mai multi dintre copiii internati - 29 - au varste mai mici de doi ani.

Dintre copiii internati, 25 sunt la Spitalul de Pedfiatrie din Pitesti, patru se afla la Spitalul Municipal Campulung, trei la Spitalul din Curtea de Arges si unul la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti. In ultimele 24 de ore, niciun copil nu a fost transferat la spitale din Bucuresti.

Duminica, Prefectura Arges anunta ca un copil in varsta de zece luni si unul de un an si sase luni fusesera transferati de la unitati medicale din Arges la Institutul "Matei Bals" din Bucuresti, fiind diagnosticati cu enterocolita.
 

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 28 Martie 2016
Citeste mai multe despre: bebelusi, Arges, boli, diaree, spital, Pitesti, imbolnaviri, enterocolita,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed