Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Decesul femeii de 49 de ani din Fagaras a survenit din cauza greselii chirurgului. "S-a dus la spital si a venit moarta"

Embed:

Autopsia facuta femeii decedate in urma unei operatii realizate in Spitalul Fagaras arata clar ca pacienta a murit din cauza septicemiei provocate de leziunea facuta cu bisturiul de medic.

Doctorita, care trebuia sa intervina doar asupra uterului, a taiat din greseala si ureterul. Nu si-a dat seama si in cinci zile abdomenul femeii s-a infectat. Doctorita are acum dosar penal pentru ucidere din culpa si neglijenta in serviciu.

Medici legisti au confirmat vineri ceea ce spusesera si chirurgii care au operat pacienta a doua oara. Infectia provocata de ureterul taiat cu bisturiul i-a fost fatala femeii de 49 de ani, care initial a suferit o interventie ginecologica pentru indepartarea unui fibrom uterin.

Gelu Pitulesei, fiul pacientei decedate: "E ceva de necrezut. Eu o stiam sanatoasa, o stiam tare. S-a dus la spital si a venit moarta."

femeie decedata

In cele cinci zile de dupa operatie pacienta s-a simtit extrem de rau. O confirma si celelalte paciente din salon. Ureterul taiat din greseala cu bisturiul a provocat o infectie interna de proportii. Cu toate astea, medicul nu a considerat ca trebuie sa investigheze femeia post-operator.

Luminita Nema, localnica: "Nu stiu ce sa zic, neglijenta! Nu stiu ce sa zic, chiar nu stiu!"

Viorel Grusea, localnic: "E omeneste sa gresesti, dar e bine sa iti dai seama de greseala si s-o remediezi la timp. Ce e foarte greu de inteles pentru mine cum cinci zile nu a observat ca e ceva in neregula, nu a vazut..."

Managerul Spitalului Municipal Fagaras i-a propus doctoritei sa se autosuspende pe durata cercetarilor, mai ales ca ea si-a recunoscut vina. Ramane de vazut ce decizie va lua medicul ginecolog. Acum femeia este acuzata de ucidere din culpa si neglijenta in serviciu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Martie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed