Ads by INTERNET PROTV

Continua lantul imbolnavirilor bebelusilor in Arges. Cu ce boala au fost diagnosticati doi copii transportati in Capitala

bebelus in spital

In spitalele din judetul Arges mai sunt internati, duminica, 25 de copii care prezinta scaune diareice, doi pacienti fiind transferati la Bucuresti in ultimele 24 de ore, au anuntat reprezentanti ai Institutiei Prefectului.

Cei doi bebelusi diagnosticati cu enterocolita, care au fost transferati la Spitalul Matei Bals din Bucuresti, au opt luni, respectiv un an si sase luni, conform acelorasi surse.

Dintre cei 25 de copii internati la unitati medicale din Arges, 21 sunt mai mici de doi ani. La Spitalul de Pediatrie Pitesti sunt internati 16 copii, dintre care 14 mai mici de doi ani, iar alti doi copii, dintre care unul sub doi ani, se afla in sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti. La sectia de pediatrie a Spitalului Municipal Campulung Muscel sunt internati patru copii mai mici de doi ani, iar la sectia de pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Arges se afla trei pacienti, dintre care doi au varsta sub doi ani.

Noul prefect Cristian Soare a anuntat, pe 25 februarie, ca institutia pe care o conduce va da zilnic comunicate cu privire la situatia copiilor internati in Arges.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 27 Martie 2016
Citeste mai multe despre: bacterie, bebelusi, Marie Curie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed