ultimele stiri
«
»

Romania, te iubesc: cine sunt reprezentantii generatiei YUP in Romania

Embed:

Avem si noi modelele noastre. Baieti pana in 30 de ani care au reusit sa castige bani frumosi bazandu-se numai pe inteligenta lor!

Fara sa fure, fara sa ia imprumuturi de la banci si fara sa ceara bani de la parinti. Se imbraca de la Londra, conduc masini pretentioase, umbla in cele mai bune cluburi din Bucuresti si reusesc sa produca intr-o tara in care cei mai multi consuma! 

Au reusit sa iasa din pluton si sa formeze ceea ce se numeste generatia YUP, generatia baietilor destepti, care au dat lovitura in America in anii '90. Y.U.P. este abrevierea expresiei "Young Professionals Uprising" si se refera la tinerii furiosi care au reusit sa faca bani grei plecand de la zero, fara ajutorul nimanui.

Tudor Breazu. 36 de ani. Consultant financiar. Locuieste intr-o mansarda eleganta in centrul Bucurestiului. Un excentric pasionat de moda care-si iubeste decapotabila si este foarte legat de prietenii sai.

Omid Ghanadi, 23 de ani. Student la arhitectura. Are afaceri in domeniul amenajarilor interioare, se ocupa de design. Este stapanul a cinci cai.

Alex Rusen, 25 de ani. Stomatolog cu propriul sau cabinet. Poarta aceeasi freza si la munca, si in cele mai tari cluburi.

Sergiu Machidon. 27 de ani. Patronul a trei firme de publicitate.

Hamid Nicola Katrib, 28 de ani, arhitect. S-a nascut la Bacau, a trait in Liban si a lucrat pentru fete regale si pentru printi. A dat lumea pentru Romania.

Castiga mii de euro pe luna, sunt pe picioarele lor si-si permit multe mofturi. Spre deosebire de baietii de bani gata, ei si-au castigat fiecare leut.

Avem si noi YUP-ii nostri, tineri liberi si independenti, care au reusit in viata numai prin mintea si talentul lor.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Octombrie 2010
Citeste mai multe despre: Romania te iubesc,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed