Marioara Zavoranu, despre fostul ginere: Pepe e un mincinos

Pepe

Impacarea dintre Marioara Zavoranu si sotul fiicei sale a fost doar “apa de ploaie”. Mama Oanei a ajuns la concluzia ca “vorbele dragute” ale ginerelui sau la adresa ei au fost aruncate doar pentru a face impresie.

Libertatea: Desi pareau ca se vor impaca, relatia dintre Marioara Zavoranu si Pepe ramane aceeasi ca si pana acum. Mama Oanei l-a atacat din nou pe ginerele sau, spunand ca si-a facut un scenariu, pentru a impresiona lumea. “E un mincinos si un farsor. La «Happy Hour» am vorbit pentru prima si ultima oara. Nu mi-a mai dat nici un telefon sa ne intalnim. E plin de scenarii negative, e smecher ca toata familia lui. Vorbele dragute pe care le-a spus la emisiunea lui Maruta au fost doar pentru a ramane lumea cu o parere buna despre el. Nu are nici o proba impotriva Oanei”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, Marioara.

Click: Carmen Negoita, despre o noua iubire si barbati! Dupa un divort ce a tinut mult timp prima pagina a ziarelor, viata fostei sotii a lui Ionut Negoita pare sa-si fi gasit echilibrul. Ea a povestit ca activitatea ei momentan se imparte doar intre job si copii. Cat despre o noua iubire, Carmen a spus: «O noua iubire nu se cauta ci astept sa ma ia prin surprindere... Nu imi plac neaparat barbatii eleganti. Imi plac barbatii care se imbraca casual sau sport, insa trebuie sa fie interesanti si sa aiba personalitate».

Perfecte.ro: Ce trebuie sa mananci la cele trei mese principale pentru o alimentatie corecta Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune ca organismul nostru nu poate fi hranit cu un singur aliment timp de o zi intreaga. Si nici macar la o singura masa! "Nu exista in natura un aliment care sa fie complet, deci nu putem manca un singur produs care sa acopere necesarul de nutrienti intr-o zi. Scopul unei alimentatii sanatoase este combinarea alimentelor", a explicat Mihaela Bilic. "Daca ne referim la ce trebuie sa contina o farfurie, raportul corect este: un sfert din ea trebuie sa contina proteine (ou, carne sau peste), un sfert trebuie sa contina carbohidrati (paine, paste fainoase, orez, cartof) si jumtatate trebuie sa contina legume. Cantitatea de grasime si de zahar trebuie sa fie minina. Zaharul de prefentinta deloc, iar uleiul doar o lingura", a spus Mihaela Bilic. Cele trei mese principale trebuie sa contina elemente din categoria glucide, proteine si lipide, adica carbohidrati reprezentati de paine, mamaliga, cartofi, paste fainoase, proteine din carne si peste, si grasimi - ulei sau unt.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Oana Zavoranu a vandut locul de veci promis lui Huidu
Oana Zavoranu a vandut locul de veci promis lui Huidu

In urma cu cinci ani, toate erau bune si frumoase in cuplul Oana Zavoranu-Pepe, dar bruneta se afla tot in razboi. Cu “carcotasii”. Cele doua tabere s-au atacat atunci fara perdea si au schimbat replici sinistre.

Oana i-a lasat lui Pepe un mesaj
Oana i-a lasat lui Pepe un mesaj "la misto", pe oglinda: Pepe + Tudy = Love

Oana Zavoranu a parasit, marti seara, apartamentul din zona Unirii, in care a locuit cu Pepe, nu inainte de a-i mai da o ultima lovitura sotului ei - un mesaj scris, “la misto”, cu ruj, pe o oglinda: “Pepe+Tudy (Tim) = Love”.

Oana Zavoranu s-a mutat de la Pepe si i-a golit casa
Oana Zavoranu s-a mutat de la Pepe si i-a golit casa

Oana Zavoranu a mers azi-noapte in apartamentul in care au locuit impreuna si si-a adunat toate lucrurile. Apoi a plecat furioasa cu o multime de bagaje.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.