Victor Ponta lauda Ungaria pentru afacerea nucleara cu rusii: "Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!"

Victor Ponta

Victor Ponta a laudat intr-un mesaj pe Facebook Ungaria pentru  negocierile cu Comisia Europeana in vederea proiectului de la Centrala Nucleara Paks, care are finantare si tehnologie din Rusia.

"Bravo Ungaria - bravo Viktor Orban!  Stiu ca o sa fiu linsat de postaci si propagandisti pentru ce am scris mai sus! Dar pentru oamenii care gandesc cu mintea lor prezint si explicatia - si o sa-mi dati dreptate :
1. Romania a semnat inca din Noiembrie 2013 ( la nivel de Prim- Ministru ) Acordul de principiu cu China General Nuclear Power Group pentru construirea reactoarelor 3 si 4 la Cernavoda - 6 miliarde Euro cu finantare INTEGRALA din China/ in 9 Noiembrie 2015 Ministrul Energiei Andrei Gerea finaliza si parafa memorandumul cu firma din China! Dupa care au venit tehnocratii si si-au batut joc de proiect - iar acum sincer nu am sperante mai mari pe Energie cu noul Guvern. Asa ca sa uitam de noi grupuri la Cernavoda.
2. Ungaria si-a negociat in acest timp proiectul nuclear de la Paks cu finantare si tehnologie din Rusia ( piei Satana ????)! Si acum au primit acordul Comisiei Europene/ se vor apuca de treaba si vor produce energie ieftina pe care o vor vinde ...... ati ghicit : Romaniei!
3. Noi am revenit in 2016 la planul din 2010-11 de distrugere a producatorilor de energie pe carbune : Hunedoara si Oltenia ! Toata Transilvania va fi obliagtoriu alimentata cu energie electrica produsa in Ungaria din tehnologia ruseasca! Super!
Fac pariu ca toti cei care protestau sa nu punem in pericol tara cu cianuri sau gaze de sist acum nu se vor mai strange nici la Cluj nici la Sibiu - prietenul Soros o stii de ce ?????
Acum imi dati dreptate ca merita felicitati si Ungaria si Viktor Orban?!?! Faptul ca noi murim pe prostia noastra nu e treaba lor ! Iar Propaganda Securista din Romania ( cea care ne injura ca facem proiecte cu China) a mai obtinut o victorie - contra romanilor bineinteles!
Ghinion!  Ps - pe postacii si pe saracii cu duhul care au inteles iar ca "tin cu ungurii" sau "sunt cu rusii" imi permit sa ii sterg / sunt suficiente locuri in Romania unde prostia e apreciata, nu are rost sa se implice pe pagina mea!",
a scris pe Facebook Victor Ponta.

Uniunea Europeana a autorizat Ungaria sa construiasca doua reactoare nucleare cu ajutorul Rusiei, dupa ce Budapesta s-a angajat sa ia masuri de protejare a concurentei in sectorul energetic, relateaza The Associated Press.

Acordul ungaro-rus cu privire la construirea a doua noi reactoare la Centrala Nucleara Paks, incheiat in urma cu trei ani, a fost suspendat pe perioada unui control european. UE a verificat daca ajutoare din partea statului ungar ar afecta concurenta.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Ponta, in dosarul lui Tariceanu: Am evitat sa ma mai vad cu Truica, deoarece am fost informat de SRI ca sunt probleme cu el
Ponta, in dosarul lui Tariceanu: Am evitat sa ma mai vad cu Truica, deoarece am fost informat de SRI ca sunt probleme cu el

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ca martor, in dosarul de favorizare a faptuitorului in care este judecat Calin Popescu Tariceanu, ca a rupt relatia cu omul de afaceri Remus Truica dupa ce a fost sesizat de SRI ca acesta are probleme.

Ghita ar fi cerut bani la Siveco pentru a interveni la politicieni, intre care Ponta si Banicioiu. De ce ar fi fugit din tara
Ghita ar fi cerut bani la Siveco pentru a interveni la politicieni, intre care Ponta si Banicioiu. De ce ar fi fugit din tara

Potrivit referatelor DNA, Sebastian Ghita ar fi cerut bani pentru campania lui Ponta si ar fi stiut ca i se deschide un nou dosar, motiv pentru care a fugit din Romania

Dacian Ciolos ataca Guvernul PSD:
Dacian Ciolos ataca Guvernul PSD: "Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat"

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe Facebook, ca, anul trecut, subventiile pentru fermieri s-au acordat cu intarziere pentru ca Guvernul Ponta a luat tarziu deciziile privind schemele de subventionare.

Tariceanu,
Tariceanu, "turnat" la DNA de Ponta si apropiati ai lui Remus Truica. Discutiile dintre seful Senatului si Tal Silberstein

Calin Popescu Tariceanu a ajuns in fata celui mai greu test din cariera: procesul in care este acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.