Valeriu Zgonea: Sustin provocarea lansata de Nastase privind alegerile pe liste

Valeriu Zgonea

Presedintele Camerei Deputatilor, vicepresedinte PSD, Valeriu Zgonea sustine ca tema revenirii la alegerile pe liste de partid, lansata de Adrian Nastase, este una la care nu are voie sa nu reflecteze in calitate de om politic.

"Dincolo de continutul unor decizii pe care nu am dreptul sa le judec, politicianul de calibru Adrian Nastase a lansat o tema la care nu am voie sa nu reflectez in calitate de om politic -alegerile pe liste. Sustin provocarea lansata de fostul premier", a scris Zgonea, pe contul sau de Facebook.

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit, joi, la iesirea de la Jilava, despre necesitatea alegerilor parlamentare anticipate, a votului pe liste pentru profesionalizarea Parlamentului, despre aministie fiscala, gratiere si a subliniat ca penitenciarul, cum este acum, e o institutie depasita. Nastase a spus ca "statul roman in momentul de fata are numai doua puteri: Executivul, format din presedinte si Guvern, si justitia".

"Ar fi necesara o a treia putere, Legislativul, si probabil, fiindca acum pot sa vorbesc mai liber, as spune ca ar fi nevoie anul viitor de alegeri parlamentare anticipate, care sa construiasca un Parlament solid si care sa rezolve unele dintre problemele care in momentul de fata sunt fara raspuns. Dar ar fi nevoie fara indoiala de o schimbare a legii electorale si de revenirea la alegerile pe lista astfel incat sa se profesionalizeze Parlamentul", a declarat Nastase.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova: Sper ca Adrian Nastase sa se intoarca intr-o forma sau alta in viata publica
Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova: Sper ca Adrian Nastase sa se intoarca intr-o forma sau alta in viata publica

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Dan Sova, spune ca spera ca Adrian Nastase sa se intoarca "intr-o forma sau alta in viata publica".

Mesajul lui Dan Voiculescu, din inchisoare, pentru Adrian Nastase, in libertate
Mesajul lui Dan Voiculescu, din inchisoare, pentru Adrian Nastase, in libertate

Fostul lider PC Dan Voiculescu i-a transmis un mesaj fostului premier Adrian Nastase, care a fost eliberat joi din penitenciar.

Primele declaratii ale lui Adrian Nastase, in libertate:
Primele declaratii ale lui Adrian Nastase, in libertate: "Am ramas acelasi. Avem nevoie de alegeri anticipate"

Adrian Nastase a fost eliberat conditionat, insa nu mai poate ocupa nicio functie de demnitate publica. Chiar si asa, fostul premier nu vrea sa stea departe de scena politica.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.