Vadim si Funar au fost la tribunal, din cauza sefiei PRM: "Si-i carpeam un dos de palma.."

×
Codul embed a fost copiat

Razboiul dintre Corneliu Vadim Tudor si Gheorghe Funar a continuat marti la Tribunalul Bucuresti, in procesul in care europarlamentarul contesta debarcarea lui de la sefia PRM.

Drapelul lui Avram Iancu continua sa fie un mar al discordiei, mai ales ca fostul primar al Clujului a dezvaluit ca Vadim Tudor l-a scos la licitatie.

Ovidiu Oanta: Ati vazut ca in sala era si domnul Funar, nu ati schimbat nicio vorba?

Vadim Tudor"Nu am schimbat nicio vorba. Eu sunt foarte iute la manie. Sunt oltean dupa mama, am si putin sange sarbesc si aromanesc, si-i carpeam un dos de palma si-l pupa distinsa coana ma-sa ... receee."

Gheorghe Funar, actual presedinte PRM: "Pana acum a mintit poporul cu televizorul ca are steagul acasa. Steagul se afla la casa de licitatii, casa care nu i-l restituie pana cand nu se prezinta la casierie sa plateasca avansul, pentru ca este singurul cetatean care am aflat ca s-a plans la casa de licitatii ca nu are bani si a cerut un avans si de mila i-au dat 10.000 de euro, pretul de pornire a licitatiei."

Citește și
Anca Carcu
Anca Carcu a castigat prima lupta cu Vadim Tudor, dupa ce a fost acuzata ca practica prostitutia
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Vadim Tudor, fost presedinte PRM: "Iata cum m-a dibuit .. El, care a pus pe picioare cea mai mare escrocherie din anii '90, jocul Caritas, care a nenorocit zeci de mii de romani. Uite cine m-a descoperit, Funar .."

Vadim, in fata instantei: Lasati-ma sa vorbesc, nu sunt deocamdata inchis

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a cerut marti, de mai multe ori, in fata instantei Tribunalului Bucuresti, sa fie lasat sa vorbeasca, precizand ca nu este "deocamdata inchis". In urma interventiilor sale, judecatorul a amenintat ca va evacua sala.

In momentul in care completul de judecata i-a permis sa isi sustina punctul de vedere (in procesul in care contesta excluderea din PRM), Vadim Tudor a afirmat ca simte ca "asista la o piesa de teatru absurd".

"Acestia sunt niste oameni care vor sa fure creatia mea, opera mea. I-am dus de patru ori in Parlamentul Romaniei si de patru ori in Parlamentul European. I-am facut deputati, senatori si primari si acum, cand nu mai am ce sa le ofer, s-au coalizat impotriva mea", a spus Vadim Tudor in fata instantei.

Ulterior, dupa terminarea sedintei, Corneliu Vadim Tudor a spus ca se incearca tergiversarea dosarului de catre membrii PRM.

"Este ridicol. Se trage de timp, nu se prezinta documentele solicitate. Cineva are interesul sa se perpetueze aceasta stare de confuzie. Voi castiga acest proces", a reclamat europarlamentarul.

Actualul lider al PRM, Gheorghe Funar, a fost prezent, si el, la Tribunalul Bucuresti. El nu a luat cuvantul in sala de judecata, insa a declarat, in fata reprezentantilor mass-media, ca Vadim Tudor vrea sa vanda, in mod ilegal, un steag ce i-a apartinut lui Avram Iancu.

"Steagul se afla acum la o casa de licitatii. Am facut plangere la Parchetul General, tinand seama ca domnul Corneliu Vadim Tudor inca mai este, cateva zile sau cateva saptamani, eurodeputat, pentru ca am aflat ca i s-a cerut sa isi dea demisia ori daca nu, il vor exclude din Parlamentul European, pentru evaziune fiscala de peste 500.000 de euro, pe care a facut-o acolo. La Parchetul General este intr-o faza inaintata acest dosar de evaziune fiscala", a spus Funar.

Referitor la aceste acuzatii, Vadim Tudor a declarat ca nu detine niciun steag ce i-a apartinut lui Avram Iancu, fiind vorba despre un "prapur bisericesc".

"Steagul lui Avram Iancu este intr-un muzeu si exista unul singur. Are culorile albastru, galben si rosu, pe orizontala. (...) Mi s-a daruit in nume personal, pentru ca sunt colectionar. E un prapur bisericesc. S-a crezut ca este unul dintre drapelele din legiunea lui Avram Iancu. Nu am vandut nimic si chiar daca vindeam, e dreptul meu, pentru ca sunt colectionar", a argumentat europarlementarul.

Marti, la termenul in procesul in care Corneliu Vadim Tudor contesta excluderea din PRM, judecatorul a precizat ca sedinta a fost ultima in care s-au discutat probele existente la dosar.

Urmatorul termen in acest dosar a fost fixat pentru 26 noiembrie.

La 27 iulie, in cadrul Congresului PRM organizat la Alba Iulia, s-a hotarat excluderea din partid a lui Corneliu Vadim Tudor, prin vot deschis, inregistrandu-se doar patru voturi impotriva si trei abtineri, din totatul celor aproximativ 700 de delegati prezenti. Tot atunci, Gheorghe Funar a fost ales in functia de presedinte al PRM, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate. 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Scandal cu injurii si amenintari in instanta intre Vadim si Funar, din cauza unui steag istoric
Scandal cu injurii si amenintari in instanta intre Vadim si Funar, din cauza unui steag istoric

S-au incins din nou spiritele intre fostul presedinte PRM, Corneliu Vadim Tudor, si actualul lider al partidului, Gheorghe Funar.

Anca Carcu a castigat prima lupta cu Vadim Tudor, dupa ce a fost acuzata ca practica prostitutia
Anca Carcu a castigat prima lupta cu Vadim Tudor, dupa ce a fost acuzata ca practica prostitutia

Anca Carcu, membra a filialei PRM Bistrita Nasaud, sustine ca a castigat procesul impotriva tribunului Corneliu Vadim Tudor, pe care l-a dat in judecata pentru discriminare.

Vadim Tudor continua lupta cu Gheorghe Funar pentru PRM.
Vadim Tudor continua lupta cu Gheorghe Funar pentru PRM. "Tribunul" spera sa castige in instanta

Corneliu Vadim Tudor nu renunta asa usor la partidul pe care l-a condus 22 de ani si cere dreptatea in instanta. Dupa ce a fost exclus din PRM, Vadim a inceput un proces la Tribunalul Bucuresti.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.