Un membru PSD il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina de Ziua Unirii in Iasi fiindca ar putea fi fluierat

Victor Ponta la Ziua Unirii

Un membru al filialei iesene a PSD il sfatuieste pe Victor Ponta sa nu vina sambata la Iasi, de Ziua Unirii, pe motiv ca ar putea fi fluierat de multime.

Reprezentantul PSD sustine ca prezenta premierului in oras este inoportuna, intrucat Guvernul nu a sprijinit suficient aceasta zona a tarii. Este vorba despre Ionut Stefanovici, membru PSD Iasi de cativa ani, care afirma ca "fluieraturile de Iasi cantaresc foarte greu in cariera unui politician", el amintind de ceea ce s-a petrecut pe 24 ianuarie 2011 in Piata Unirii din Iasi, cand Traian Basescu a fost huiduit copios, inclusiv in momentul in care s-a intonat imnul de stat sau cand au fost depuse coroane de flori.

"Prezenta domnului Ponta la Iasi este cu totul inoportuna la acest moment. De ce sa nu recunoastem ca iesenii il asteapta pe presedintele Romaniei? Mai mult, prezenta domnului Ponta la Iasi pe 24 ianuarie ne va pune pe toti intr-o pozitie ingrata. Este acea ruda care ne-a facut de rusine si cu care acum nu vrem sa ne afisam”, a spus Stefanovici.

Reprezentantul PSD invoca faptul ca Iasiul a avut o slaba reprezentare la nivel guvernamental in timpul guvernarii Ponta si ca actualul Executiv nu a sprijinit suficient proiectele orasului. "Ostilitatea de care va avea parte Victor Ponta va fi pe deplin indreptatita. De data asta, nu o vom putea acoperi cu aplauze”, a mai precizat Stefanovici, care a mai spus ca nu intelege de ce seful PSD Iasi, Gheorghe Nichita, l-a sfatuit pe Ponta sa vina la Iasi pe 24 ianuarie. Intrebat cum comenteza afirmatiile colegului sau de partid, Gheorghe Nichita, lider al PSD, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu vrea sa comenteze "aberatii”.

"Eu nu comentez aberatii. Mi-a dat si mie niste mesaje de-a lungul timpului, omul acesta cred ca are multe probleme personale si frustrari. I-am intins mana de doua ori in viata, ca sa aiba o bucata de paine", a afirmat Gheorghe Nichita.

Citește și
victor ponta
Premierul Victor Ponta este acuzat de abuz in serviciu: "Am depus plangere penala la Parchetul Inaltei Curti"
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Deputatul PNL Costel Alexe declara, in urma cu o saptamana, ca premierul Victor Ponta nu ar trebui sa vina la Iasi, de Ziua Unirii, motivand ca Guvernul a condamnat regiunea de nord-est la saracie prin blocarea constructiei autostrazii Moldova-Transilvania.

In replica, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a facut un apel, miercuri, catre partidele politice sa nu politizeze manifestarile ce vor fi organizate sambata la Iasi, de Ziua Unirii, motivand ca trebuie sa existe respect fata de simbolurile nationale.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Mircea Geoana anunta ca va candida la congresul PSD. Liviu Dragnea:
Mircea Geoana anunta ca va candida la congresul PSD. Liviu Dragnea: "Domnul Geoana este un mincinos, din pacate"

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu il sperie anuntul facut de Mircea Geoana privind candidatura la Congresul PSD.

Premierul Victor Ponta este acuzat de abuz in serviciu:
Premierul Victor Ponta este acuzat de abuz in serviciu: "Am depus plangere penala la Parchetul Inaltei Curti"

Co-presedintele executiv al PNL Cluj, Mihai Seplecan, a depus, marti, la Parchetul instantei supreme, o plangere penala pentru abuz in serviciu impotriva premierului Victor Ponta.

Radu Mazare da semnalul rebeliunii in PSD si il ataca pe Victor Ponta:
Radu Mazare da semnalul rebeliunii in PSD si il ataca pe Victor Ponta: "Eu, daca as pierde alegerile, mi-as depune mandatul"

Unul dintre membrii importanti ai Partidului Social Democrat, liderul PSD Constanta si primar al orasului, Radu Mazare, a dat marti semnul declansarii "rebeliunii" in formatiunea social-democrata, pe "modelul" Geoana si Vanghelie din ultima perioada.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.