Traian Basescu s-a contrazis pe Facebook pe tema numarului de membri ai formatiei ABBA: "Eu am baut doar apa, dar tu?"

×
Codul embed a fost copiat

Traian Basescu sustine in continuare ca a urmarit un concert ABBA in cadrul selectiei romane pentru Eurovision.

Intrebat, luni, la Parlament cati membri a avut formatia ABBA, Traian Basescu a raspuns:

”4+2. Pai voi n-ati vazut concertul de aseara? L-a dat TVR. A avut un basist in plus si tobosarul. Nu erau numai cele doua si cei doi”.

La observatia unui jurnalist ca, de fapt, a fost concertul unei formatii-tribut, presedintele PMP a spus:

”Doamna, TVR i-a prezentat ca fiind ABBA si eu cred ca a fost ABBA.”

Citește și
Senatorul Traian Basescu participa la sedinta in plen a Senatului.
"Razboi hibrid" in Romania, potrivit lui Traian Basescu. "Sunt state care ne vor mai slabi, ca sa ne spuna ce sa facem"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Duminica seara, fostul presedinte Traian Basescu a povestit pe Facebook ca a urmarit un concert al formatiei ABBA si a tinut sa precizeze ca are respect pentru cei 6 membri ai formatiei.

Dupa ce utilizatorii i-au atras atentia ca ABBA e formata din doar patru membri, Basescu le-a raspuns pe Facebook, ironizandu-i si insistand ca, de fapt, sunt sase.

De fapt, concertul la care s-a referit fostul presedinte al Romaniei a fost cel al unei formatii de tip "tribut", Arrival, care a cantat in pauza concursului Eurovision 2017 piesele celebrei formatii suedeze.

"Ieri seara, in pauza de o ora rezervata desemnarii castigatorului Eurovision Romania, TVR, extrem de inspirat, a difuzat timp de aproape o ora un concert ABBA. A fost o intoarcere in timp care mi-a umplut sufletul de bucurie. (...) Acum am primit si raspunsul la intrebarea «de ce nu au mai vrut niciodata sa cante impreuna» dupa ce au anuntat ca formatia si-a incetat activitatea. Au dat toata frumusetea sufletelor lor in cei aproape 10 ani de creatie la varf. Au «ars» in 10 ani cat noi toti intr-o viata", a scris Basescu pe Facebook.

Fostul presedinte spune ca, daca ar fi incercat sa mai cante impreuna, "nu aveau ce sa ne mai dea in plus", iar astfel, ca mari artisti "n-au vrut sa-si insele publicul".

"Ii si respect enorm ca artisti, ca oameni, pentru ca au stiut cand sa se opreasca. Nu mai aveau nimic de dat lumii. Dadusera tot si au plecat. Cei sase suedezi de la ABBA ne-au dat tuturor o lectie de viata", a mai scris liderul PMP.

La aceasta postare au comentat mai multi utilizatori, care i-au atras atentia lui Traian Basescu asupra faptului ca ABBA avea doar patru membri.

"Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad, Agnetha Fältskog...erau cam patru", scrie un utilizator, primind raspuns de la fostul presedinte ca a facut calculul pe instrumente: "N-am sa tii spun pe nume ca te incurc, dar tii dau pe atributiuni: chitara solo, chitara bas, tobe, pian si doua soliste. Ce zici, fac sase?".

Basescu a mai raspuns si altor utlizatori care au facut comentarii similare.

Dupa ce un cineva a spus ca au fost doar 4 membri si a comentat ca "dezinformarea este mama inculturii", Basescu i-a spus: "Silvica dragule, eu am baut doar apa, dar tu?".

Iar atunci cand un utilizator a intrebat de ce sase, si nu patru, Basescu a spus ca "atatia i-au iesit lui la socoteala".

In final, Basescu a editat postarea initiala, scriind, dupa "cei sase suedezi", in paranteza, "4+2", fara insa sa precizeze care sunt ceilalti doi la care s-a referit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Traian Basescu, despre ministrul Justitiei:
Traian Basescu, despre ministrul Justitiei: "Stie carte. Va fi capabil sa incalce legea pentru cei care l-au numit?"

 Traian Basescu afirma ca Tudorel Toader, propus ministru al Justitiei, a incercat, in 2012, ”mistificarea rezultatului de la urne”, la referendumul pentru demiterea sa.

"Razboi hibrid" in Romania, potrivit lui Traian Basescu. "Sunt state care ne vor mai slabi, ca sa ne spuna ce sa facem"

Presedintele Partidului Miscarea Populara, senatorul Traian Basescu, a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca in Romania este o 'atmosfera de razboi hibrid', iar in astfel de momente nu mai trebuie 'sa torni gaz pe foc'.

"Cascadorii rasului" in Parlament, cu trioul Basescu-Dragnea-Tariceanu. Schimb de replici haioase, la motiunea de cenzura

VIDEO. Dezbaterea motiunii de cenzura depusa de PNL si USR impotriva Guvernului Grindeanu a avut mai multe minute de haz si voie buna, datorita replicilor care au fost schimbate intre Traian Basescu, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

Mesajul lui Traian Basescu pentru sotia premierului Grindeanu:
Mesajul lui Traian Basescu pentru sotia premierului Grindeanu: "Fiti barbata si nu lacrimati pentru cateva fluieraturi"

Fostul presedinte, Traian Basescu, a comentat in stilul caracteristic, pe Facebook, situatia din PSD si a avut un mesaj pentro sotia premierului Sorin Grindeanu.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.