Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Traian Basescu a participat la petrecerea campeneasca de la Tebea

60148205
Embed:

Cel putin doua mii de oameni, printre care si presedintele tarii, s-au adunat astazi, la Tebea, unde a avut loc Serbarea Nationala a 136 de ani de la trecerea in nefiinta a simbolului motilor, Avram Iancu.

Inainte de slujba religioasa oficiata de Episcopul Aradului si Hunedoarei, Timotei Seviciu, Traian Basescu a turnat o galeata cu apa la radacina unui brad, plantat langa gorunul lui Horea.

Apoi au fost depuse coroane de flori la mormantul lui Avram Iancu, iar oamenii s-au indreptat spre un platou unde a fost organizata o petrecere campeneasca si un spectacol folcloric. La serbare au mai fost prezenti numerosi oameni politici si oficiali ai autoritatilor locale.

 

Sursa: Pro Tv, Data publicarii: 14 Septembrie 2008
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Traian Basescu, tebea, Avram Iancu,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799052
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed