Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scandal in partidul lui Tariceanu. Un vicepresedinte ALDE acuza: Se incearca o preluare ostila de putere

Calin Popescu Tariceanu

Vicepresedintele ALDE Mircea Vicentiu Irimie, unul dintre liderii partidului apropiati lui Daniel Constantin, sustine ca zvonurile potrivit carora anumiti lideri nationali si locali isi doresc sa plece din ALDE sunt "intoxicari".

Irimie acuza ”o incercare de preluare ostila de putere” in partid.

”Zvonurile privind tradarile trebuie sa inceteze, iar cei care le raspandesc ar face bine sa se opreasca. Sustinem guvernul, orice s-ar intampla si nu stiu ca vreun coleg din tara sa plece din partid. ALDE a fost construit pe structura Partidului Conservator, cu membri si organizatii in fiecare judet din tara. Cei care promoveaza astazi alte ipoteze sa nu uite acest lucru”, a declarat Irimie potrivit unui comunicat de presa, citat de News.ro.

Irimie acuza tabara din ALDE care vorbeste de organizarea rapida a unui congres de ”incercare de preluare ostila a puterii si de generare a unei situatii de blocaj”.

El face apel la respectarea Statutului ALDE si la organizarea alegerilor de jos in sus, adica mai intai in organizatiile judetene, si apoi la centru.

”Cu totii ne dorim congres, dar vrem ca lucrurile sa fie facute statutar, cu alegeri de jos in sus. Ce s-a intamplat pana acum, cu delegatii permanente intrunite in afara cadrului statutar in mai multe judete este regretabil. Se vede o fortare a acestui congres, o incercare de scindare si o provocare la adresa multor colegi din ALDE. Delegatiile permanente nu sunt constituite in mod legal, din punctul de vedere al statutului partidului. Deci si deciziile lor, pe langa ca au fost contestate de anumiti colegi pe forma si pe fond, sunt lovite de nulitate”, a mai spus vicepresedintele ALDE, potrivit sursei citate.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 14 Martie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed