Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

PSD, gata sa ia o decizie radicala inainte de alegerile locale. "Este inacceptabil ce fac adversarii nostri politici"

Liviu Dragnea, cover

Liviu Dragnea s-a intalnit miercuri, la Bruxelles, cu presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, context in care a afirmat ca adversarii politici ai PSD fac presiuni asupra Guvernului pentru ca legislatia electorala sa fie modificata.
 

Dragnea a aratat ca partidul pe care il conduce ia in calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al PSD remis AGERPRES, in cadrul discutiei, Dragnea a prezentat situatia politica din Romania, subliniind ca, in perspectiva alegerilor care vor avea loc in acest an, social-democratii au pornit un program de modernizare a partidului si de deschidere catre cetateni.

"In acest context, presedintele Dragnea a mentionat si faptul ca adversarii politici ai PSD fac presiuni mari asupra Guvernului pentru ca legislatia electorala sa fie modificata prin Ordonanta de Urgenta, ceea ce este inacceptabil din partea Partidului Social Democrat, care ia in calcul inclusiv boicotarea alegerilor locale", se arata in comunicat.

Martin Schulz a propus organizarea, in aceasta primavara, a unei intalniri a conducerilor celor doua partide social-democrate din Romania si Germania.

De asemenea, la intalnire au mai fost abordate subiecte legate de criza refugiatilor, care reprezinta principala tema a campaniei pentru alegerile din landurile germane ce vor avea loc in luna martie, precum si situatia din Republica Moldova.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 27 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: PSD, Liviu Dragnea, alegeri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed