Premierul, ”somat” să își ceară scuze pentru o declarație despre Halep

Mihai Tudose
Pro TV

Un membru al PNL i-a cerut premierului Mihai Tudose să își ceară scuze pentru o declarație făcută despre Simona Halep.

 

Vicepreşedintele PNL Florin Cîţu îi solicită premierului Mihai Tudose să îi ceară scuze Simonei Halep după ce şeful Guvernului a afirmat că legea privind indemnizaţiile pentru creşterea copilului trebuie schimbată urgent, înainte ca Simonei Halep să-i vină ideea de a rămâne însărcinată, deoarece statul ar trebui să îi plătească 85% din veniturile pe ultimul an.

”Aţi îndrăznit să atacaţi într-un mod josnic şi prima “multinaţională”, pe persoană fizică, românească 100%. Pe Simona Halep! Consider inadmisibil modul în care aţi “glumit” împreuna cu colegii dumneavoastră pe seama unuia dintre singurele lucruri care i-au bucurat pe români în ultimele 6 luni! Cum adică vă este frică ca Simona Halep să facă un copil? (...) Mihai Tudose este dator… Îl somez public pe Prim-Ministrul României, Mihai Tudose, să ceară scuze public Simonei Halep”, l-a avertizat Florin Cîţu pe prim-ministrul Mihai Tudose într-o postare pe Facebook.

Vicepreşedintele PNL mai afirmă că dacă şeful Guvernului nu îşi va cere scuze, înseamnă că atât el, cât şi Cabinetul pe care îl conduce, dar şi PSD, nu încurajează performanţele individuale ale românilor care reuşesc în viaţă.

Citește și
premierul, Mihai Tudose
Tudose l-a criticat pe ministrul Transporturilor: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe A3. Cand terminati?
Noi detalii despre cazul care a şocat România. Fetiţa ascunsă în canapea a fost ucisă pentru bijuteriile pe care criminalul le-a furat şi le-a amanetat, ca să joace la pariuri

”Din bun simţ, alte cuvinte sunt de prisos. Aveţi curajul să o faceţi?”, îşi încheie Florin Cîţu postarea de pe pahina de socializare.

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi, la o emisiune TV, că legea privind indemnizaţia pentru creşterea copilului trebuie schimbată urgent, înainte ca Simonei Halep să-i vină ideea de a rămâne însărcinată, deoarece statul ar trebui să îi plătească 85% din veniturile pe ultimul an.

"Astăzi, când stăm de vorbă, indemnizaţia e 85% din salariu. Cineva, acolo, a spus de bun simţ: domnule, nu toţi au salariu, obţin bani din alte venituri, se ocupă cu miniagricultură în jurul casei, omul revinde, are un venit. Apoi, de la asta s-a ajuns la venituri, inclusiv dacă-şi vinde casa. Şi mai în glumă, mai în serios, râdeam cu câţiva colegi: domnule, hai să schimbăm legea până nu-i încolţeşte foarte serios ideea, cuiva, să rămână gravidă, să facă un copil. Mă refer la Simona Halep, fiindcă veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, importante, câteva milioane de euro şi va trebui să-i dăm 85% din venituri”, a declarat Mihai Tudose.

Articol recomandat de sport.ro
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Duminică seară s-a prăbușit pe gazon, iar luni doctorii i-au anunțat decesul
Citește și...
Premierul il lauda pe ministrul Agricuturii:
Premierul il lauda pe ministrul Agricuturii: "Cu toata aura de gluma, Petre Daea e eficient. E premiantul Europei"

Mihai Tudose l-a laudat pe ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunand ca in mandatul sau au fost absorbite fonduri europene, iar subventiile au fost acordate la timp.

Tudose l-a criticat pe ministrul Transporturilor: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe A3. Cand terminati?
Tudose l-a criticat pe ministrul Transporturilor: In fiecare saptamana mai expropriati doua cotete pe A3. Cand terminati?

Premierul Mihai Tudose l-a criticat pe ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in deschiderea sedintei de guvern de joi.

Tudose, despre refuzul vaccinarii:
Tudose, despre refuzul vaccinarii: "Cand condamni copilul la moarte, nu stiu daca mai poti vorbi despre drepturi parintesti"

Premierul Mihai Tudose a criticat in termeni foarte duri refuzul unor parinti de a-si vaccina copiii, el vorbind chiar despre decaderea din drepturile parintesti.

Premierul Tudose, intalnire de urgenta cu sindicatul politistilor dupa tragedia de la Suceava:
Premierul Tudose, intalnire de urgenta cu sindicatul politistilor dupa tragedia de la Suceava: "Nu vor mai patrula singuri"

Premierul Mihai Tudose se intalneste, luni dimineata, cu reprezentantii Sindicatului National al Agentilor de Politie pentru a discuta despre statutul politistilor, drepturile si obligatiile acestora.

Recomandări
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului.
Israelul a decis să riposteze în forţă împotriva Iranului. "Lansarea atâtor rachete şi drone va primi un răspuns"

Cabinetul de război din Israel a luat decizia de a riposta "clar şi puternic" împotriva Iranului pentru atacul cu rachete şi drone de sâmbătă seara, informează postul de televiziune israelian Canal 12, citat de The Times of Israel.

Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”
Șeful AIEA, avertisment după atacurile asupra centralei din Zaporojie: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear”

"Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni şeful Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, denunţând recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat
România fierbe sub un val de căldură. Au început să moară peștii în lacuri, Dunărea a secat

Valul de căldură din ultimele zile aduce, dincolo de bucuria verii, și vești proaste, mai ales pentru agricultori. Rezerva de apă din sol, și așa puţină, după o iarnă fără zăpadă, este din ce în ce mai scăzută.