Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

PNL ii cere explicatii vicepremierului Dincu: De ce s-au alocat 16 milioane de euro pentru constructia a 2 stadioane?

Vasile Dincu - Agerpres

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ii cere explicatii vicepremierului Vasile Dincu despre alocarea a aproximativ 16 milioane de euro pentru constructia a doua stadioane.

Aceste stadioane ar urma sa fie construite in localitatile Alexandria si Turnu Magurele, unde echipele sunt in liga a patra si a treia.

Gorghiu solicita guvernului sa revina asupra acestor investitii si subliniaza ca il sustine pe primarul interimar al capitalei, Razvan Sava, in demersurile sale in ceea ce priveste Arena Nationala.

"Vicepremierul Dincu ii cere primarului capitalei, Razvan Sava, sa nu respecte legea cu privire la Arena Nationala. Sunt alaturi de primarul general interimar al capitalei, Razvan Sava, in aceasta situatie, pentru ca eu cred ca interpretarea legii sau aplicarea legii nu este facultativa, ci este obligatorie. (...) Am vazut si reactia vehementa a domnului Dragnea legata de acest subiect, care tot asa, in necunostinta de cauza, necunoscand legea, ii tine isonul domnului Dincu, numai ca eu cred de fapt ca aici nici macar nu e politica reactia, cred ca este o multumire a domnului Dragnea pentru faptul ca a primit 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria si inca vreo patru milioane de euro, daca nu ma insel, pentru stadionul din Turnu Magurele, doua locatii care sa ma ierte Dumnezeu daca inteleg de ce au nevoie de stadioane, unul are echipa in liga a patra si unul in liga a treia. (...) Vreau sa imi explice si mie domnul Dincu cum de i-a dat milioanele astea de euro domnului Dragnea, in conditiile in care avem, de exemplu in Gorj, o situatie economica destul de complicata", a precizat Alina Gorghiu, conform Agerpres.

Copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga s-au aflat sambata in municipiul Targu-Jiu, unde au participat la lansarea candidatilor liberali pentru ALEGERI LOCALE 2016.

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 6 Martie 2016
Citeste mai multe despre: stadion, PNL, Alina Gorghiu, Liviu Dragnea,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed