Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Parlamentarii PNL vor fi prezenti la motiunea de cenzura, dar nu vor vota: Nu ne amestecam in aceasta rafuiala intre clanuri

Ludovic Orban

Liderii PNL s-au reunit luni, la Parlament, in prima sedinta a Biroului Executiv (BEx) dupa congresul din weekend.

Parlamentarii PNL vor fi prezenti la plenul reunit de miercuri in care se va dezbate motiunea de cenzura, dar nu vor vota, a anuntat liderul PNL Ludovic Orban.

"Am dezbatut pozitia partidului privitoare la motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva PSD. Am luat decizia ca parlamentarii PNL sa fie prezenti in sala si sa nu voteze. Reglari de conturi de tip mafiot din interiorul PSD, care nu au nicio legatura cu interesul general au generat o criza politica grava cu consecinte grave asupra imaginii Romaniei in lume, asupra bunului mers al economiei si al societatii.

Somam partidul de guvernamant sa puna capat acestei crize care a fost provocata de ei, din interese obscure si cu obiective pe care noi nu le putem intelege. Suntem azi in situatia in care un impostor ocupa abuziv Palatul Victoria, iar in Parlament nu stim daca mai exista o majoritate care sa fie conforma cu vointa exprimata de cetateni. Perpetuarea crizei politice poate sa aiba grave consecinte pentru Romania, ca atare am decis sa nu ne amestecam ca partid politic in aceasta rafuiala intre doua clanuri din interiorul PSD, pentru ca noi suntem si impotriva clanului Dragnea, si impotriva clanului Ponta-Grindeanu”, a declarat presedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit News.ro.

El a spus ca are incredere ca toti parlamentarii PNL vor respecta pozitionarea partidului. Liderul PNL a spus ca va avea, luni, la ora 14.30, o intalnire cu toti senatorii si deputatii liberali.

"Am incredere in toti parlamentarii PNL, am incredere in faptul ca vor respecta pozitionarea politica a partidului (...) si vointa cetatenilor care i-au votat si i-au trimis in Parlament (...) PNL este in opozitie, nu voi mai ingadui nicio negociere pe sub masa, nicio negociere de culise si niciun blat cu partidul de guvernamant (...) Cred ca nimeni din C.A.P-ul vechililor rosii nu isi imagineaza ca poate sa negocieze cu mine, mai ales pe tema rafuielii dintre ei”, a mai precizat Orban.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 19 Iunie 2017
Citeste mai multe despre: PNL, Ludovic Orban, PSD, motiune de cenzura, Sorin Grindeanu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed