Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

PNL a anuntat candidatii pentru cinci sectoare ale Capitalei. La 6, "cercetare" pentru a se dezlega misterul de la primarie

Catalin predoiu

Liberalii au anuntat – partial – candidatii pentru alegerile locale la primariile de sector.

Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, ca liberalii si-au desemnat candidatii pentru primariile sectoarelor 1, 2, 3, 4 si 5, printre acestia numarandu-se Alexandru Nazare - la sectorul 1 si actualul primar interimar al Capitalei, Razvan Sava - la sectorul 4.

"Azi, Comisia de organizare a unificarii PNL a hotarat candidatii la functia de primar de sector pentru primariile 1, 2, 3, 4 si 5. Acestia sunt urmatorii: la Primaria sectorului 1 - Alexandru Nazare, la Primaria sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Primaria sectorului 3 cu Florin Stefan Vasile, la Primaria sectorului 4 cu Razvan Sava, iar la Primaria sectorului 5 cu Ovidiu Raetchi", a declarat Predoiu, la Palatul Parlamentului.

In ceea ce priveste Primaria sectorului 6, liderul liberal a precizat ca partidul asteapta in zilele urmatoare "o cercetare calitativa de anvergura", urmand ca o decizie privind candidatul PNL sa fie luata lunea viitoare. "In orice caz, as dori sa precizez fara echivoc ca nu vom merge la sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculatie pe aceasta tema. Nici nu s-a pus problema si nici nu se va pune problema sa mergem la sectorul 6 cu domnul Florescu", a adaugat Catalin Predoiu, facand referire la Stefan Florescu, ex-PC, fost sef al Administratiei Pietelor din sectorul 4. La 6, liberalii detin in acest moment primaria, dar Rares Manescu nu va mai candida pentru un nou mandat, potrivit colegilor sai din partid.

Intrebat daca PNL ia in calcul un tehnocrat pentru aceasta primarie de sector, Predoiu a raspuns ca nu si ca in luarea unei decizii liberalii vor pleca de la solutiile existente in partid.

Presedintele PNL Bucuresti a mai spus ca in desemnarea candidatilor liberalii au tinut cont inclusiv de potentialul de crestere.

"Toate sondajele au aratat ca toti candidatii care au fost luati in calcul - in general au fost doua persoane pentru fiecare sector - s-au aflat umar la umar, practic in marja de eroare, si s-a avut in vedere atat plasamentul, cat si rezerva de crestere pentru viitor. S-a avut in vedere, de asemenea, durata in care si-au facut campanie. Unii au inceput campania de cateva luni de zile, altii au inceput-o relativ recent, de trei - patru saptamani, si faptul ca ei sunt plasati unul langa altul arata un potential de crestere mai mare pentru candidatul care a facut o campanie intensiva si deja este la egalitate cu celalalt", a explicat Predoiu.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 7 Martie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed