Mesajul lui Klaus Iohannis de Paste pentru romanii din tara si din diaspora. Ce urari au publicat pe Facebook politicienii

Ultimul update: Miercuri 19 Aprilie 2017 07:11
Data publicarii: Duminica 16 Aprilie 2017 09:41
Categorie: Politic
Klaus Iohannis, mesaj, paste,

Klaus Iohannis a transmis duminica, in mesajul de Pasti, ca gandurile sale "cele mai calde” se indreapta catre toti romanii, fie ca se afla in tara sau in afara granitelor.

"In aceste zile in care sarbatorim sfintele Pasti, gandurile mele cele mai calde se indreapta catre toti romanii, fie ca se afla in tara sau in afara granitelor.

Invierea Domnului este un prilej de comuniune si liniste, o bucurie a renasterii pe care o impartasim cu cei dragi”, a transmis seful statului, intr-un mesaj video postat pe Facebook.

In incheiere, presedintele le-a transmis romanilor ca spiritul acestei sfinte sarbatori trebuie sa le dea increderea de a privi cu optimism catre viitor.

"Sa avem cu totii sufletul plin de speranta si lumina, iar spiritul acestei sfinte sarbatori sa ne dea increderea de a privi cu optimism spre viitor. Hristos a Inviat!”, a conchis Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au participat, sambata seara, la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu, seful statului urandu-le romanilor ”Sarbatori fericite, bucurii si pace sufleteasca”.

 

Iohannis si sotia sa, la slujba de Pasti de la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Treime” din Sibiu, unde a fost si de Inviere

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa, duminica dimineata, la slujba de Pasti de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu, unde a fost si de Inviere.

Seful statului si sotia sa, Carmen Iohannis, au ajuns la biserica din centrul municipiului Sibiu putin dupa ora 10.00.

Presedintele Iohannis nu a facut declaratii presei, el postand anterior un mesaj pe pagina sa de Facebook in care le transmite romanilor ca ”Invierea Domnului este un prilej de comuniune si liniste, o bucurie a renasterii pe care o impartasim cu cei dragi”.

Cuplul prezidential a asistat la slujba de Inviere tot la Biserica ”Sfanta Treime”, unde seful statului obisnuieste sa mearga la slujbele de duminica ori de cate ori se afla la Sibiu. De altfel, si in perioada in care era primar, Iohannis si sotia sa luau parte la ceremoniile religioase de la aceasta biserica.

Anul trecut, presedintele a sarbatorit Pastele ortodox in Bucuresti, unde a asistat, alaturi de sotia sa, la slujba de Inviere de la Patriarhie. In ziua de Paste, seful statului a facut o vizita militarilor romani dislocati in Afganistan.

De Pastele Catolic, sotii Iohannis s-au aflat la Sibiu, cei doi participand la slujba de Inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime”, unde slujba este oficiata in limbile romana, germana si maghiara.

Duminica, atat ortodocsii, cat si catolicii vor serba Pastile, la trei ani de la ultima praznuire comuna, din 20 aprilie 2014. Apoi, abia peste opt ani, adica in 20 aprilie 2025, Invierea Domnului va fi din nou sarbatorita in aceeasi duminica de ortodocsi si de catolici.

Mesajele politicienilor de Paste:

 

Klaus Iohannis, mesaj, paste, Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Klaus Iohannis sarbatoreste Pastele la Sibiu. Seful statului va merge la slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica

Klaus Iohannis sarbatoreste Pastele la Sibiu. Seful statului va merge la slujba de Inviere la Biserica Romano-Catolica

usr

Platforma România 100: Referendumul USR nu are nicio legătură cu noi. Cioloş nu are de gând să preia vreun partid

Nicuşor Dan: Nu mă întorc într-un partid care se poziţionează altfel decât am vorbit în campania electorală

Referendum în USR: Uniunea nu va susţine iniţiativa Coaliţiei pentru Familie. Votul a fost strâns

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne

Carmen Dan, despre dispariţia lui Morgenstern: Nu îmi dau demisia

Răspunsul ANI referior la posibila incompatibilitate a funcțiilor lui Adrian Țuțuianu

USR a depus o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea