Liviu Dragnea, despre "demisia in alb" a lui Victor Ponta din PSD: "Am rupt-o, pentru ca nu mi se pare ceva serios"

Victor Ponta, Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca a rupt demisia in alb a lui Victor Ponta, deoarece nu i se pare "ceva serios” si nu vrea sa ramana in aceste "jocuri”.

Liderul social-democratilor a sustinut ca nu se va mai intalni cu fostul premier, in conditiile in care este "aglomeratie” in avion.

"In ceea ce priveste demisia domnului Victor Ponta, demisia in alb, asa cum am spus, am rupt-o, pentru ca nu mi se pare ceva serios si chiar nu mai vreau sa raman in aceste jocuri.

Victor Ponta este un om de care este nevoie in partid, nimeni nu il da afara din partid, daca vrea sa ramana si sa activeze in partid este foarte bine, daca nu, este decizia dumnealui. Eu nu mai vreau sa particip la aceste jocuri”, a afirmat presedintele PSD, conform News.ro.

Chestionat daca Victor Ponta a avut parte de un tratament diferit in partid, Liviu Dragnea a raspuns negativ.

Citește și
Victor Ponta si Liviu Dragnea
Dragnea: "Orice critica din partea lui Victor Ponta e sanatate curata". Ce spune seful PSD despre o demisie a lui Kovesi
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

"Nu, nu cred ca este cineva din partid care criticand conducerea a fost dat afara din partid”, a subliniat liderul social-democratilor.

Presedintele Camerei Deputatilor a tinut sa precizeze ca nu va mai avea vreo intalnire cu Victor Ponta, in conditiile in care este "inghesuiala in avion”.

"Eu vad inchisa situatia. Nici nu mai am de gand sa fac vreo intalnire cu Victor, cum mai propunea sa ne vedem in trei si cu premierul Sorin Grindeanu. Din moment ce s-a spus ca este foarte mare aglomeratie in avion, eu zic sa nu ne mai inghesuim acolo”, a conchis Liviu Dragnea.

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune televizata, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.

Ponta a spus ca i-a lasat lui Dragnea demisia sa din partid, nedatata si ca asteapta ca liderul PSD sa ia o decizie.

El a precizat ca vineri si-a scris demisia din PSD si i-a lasat-o lui Liviu Dragnea si asteapta ca acesta sa ia decizia. La insistentele moderatorului, Victor Ponta a spus ca demisia nu este datata, iar la aceasta ora este inca membru PSD si ”s-ar putea” sa mai fie.

Eu nu vreau sa plec din PSD, dar vreau sa imi pastrez niste drepturi - pe care le-am avut si cand era Adrian Nastase, si cand era Mircea Geoana - de a sprijini PSD cand cred ca merge in directia buna si de a-mi spune parerea cand cred ca lucrurile nu merg in directia buna”, a explicat fostul premier gestul sau.

Intrebat cum a decurs intalnirea sa cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a raspuns: ”Am stat de vorba o ora. Am avut o discutie destul de lunga si nu va inchipuiti ca ne-am dat cu paharele in cap, ca nu era cazul. (...) Ne-am vazut mai la pranz”.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Citește și...
Victor Ponta anunta ca isi va depune
Victor Ponta anunta ca isi va depune "demisia in alb" din PSD. Dragnea ii da replica: "Incerc sa inteleg de ce este suparat"

Victor Ponta anunta ca isi va depune demisia in alb din PSD si o va trimite presedintelui Liviu Dragnea.

Dragnea:
Dragnea: "Orice critica din partea lui Victor Ponta e sanatate curata". Ce spune seful PSD despre o demisie a lui Kovesi

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, la Parlament, ca orice critica din partea lui Victor Ponta este „sanatate curata” deoarece fostul premier este un om cu experienta.

Victor Ponta il avertizeaza pe Sorin Grindeanu:
Victor Ponta il avertizeaza pe Sorin Grindeanu: "Un avion condus de mai multi piloti are toate sansele sa se prabuseasca"

Fostul premier Victor Ponta a declarat luni ca i-a spus lui Sorin Grindeanu ca are „o mare problema”, in conditiile in care un avion care este condus de mai multi piloti are toate sansele sa se prabuseasca rapid.

Sorin Grindeanu s-a consultat cu fostul premier Victor Ponta.
Sorin Grindeanu s-a consultat cu fostul premier Victor Ponta. "Am avut un motiv sa tac pana acum"

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, ca nu crede ca se pune problema sa preia un portofoliu, dar ca a discutat cu premierul Sorin Grindeanu despre guvernare.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.