Liviu Dragnea: "Am primit multe mesaje, ca o sa fiu bagat in puscarie, ca o sa fiu arestat"

Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a afirmat ca exista anumite persoane care "incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria" si a adaugat ca a primit amenintari.

"Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpusi, ca o sa fiu bagat in puscarie, ca o sa fiu arestat. Stiti ca eu am anuntat demult, atunci cand s-a adoptat acea lege - cu care nu sunt de acord - cu indemnizatiile pentru parlamentari, ca-mi voi depune demisia din Parlament, cu o zi-doua inainte, ca sa nu beneficiez de acea indemnizatie. 'Cand o sa ramai fara imunitate, o sa te arestam' (...) - am primit si altfel de amenintari. Nu ma sperie lucrurile acestea, nu m-au speriat niciodata, eu nu cedez la santaj. Sunt niste oameni care incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria.

Nu mai merge. Ei nu au inteles ca acum, la 11 decembrie, romanii au rupt niste ate, au rupt o pojghita. Cine nu intelege ca atunci cand porneste un val in societatea romaneasca el nu poate fi oprit de pixul nimanui, chiar daca este pixul prezidential, va fi maturat de acest val si aruncat in istorie", a declarat Dragnea la Antena 3, conform Agerpres.

Presedintele PSD a subliniat ca nu se lasa intimidat si ca nu va da inapoi.

"Eu merg pana la capat. Ceea ce eu am spus in aceasta campanie electorala si, spre marea mea satisfactie si multumire a fost acceptat de catre romani, ma face sa continui acest sir de actiuni si piedici si sa nu dau inapoi pentru ca am de partea mea Parlamentul, Constitutia, am de partea mea un vot popular foarte mare si am de partea mea, se pare, o incredere de care ma bucur. Toate astea ma fac sa nu dau inapoi si sunt absolut convins ca in final nu voi castiga eu, ci Romania sansa de a deveni altceva", a spus el.

Citește și
iohannis dragnea
Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii: "Fiecare are ritmul lui"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Liviu Dragnea a mai afirmat ca a invatat din greseli si ca PSD a devenit partidul de care are nevoie Romania.

"Am invatat din greselile pe care le-am facut toti trei - eu, Crin si Victor - in toamna lui 2013 si primavara lui 2014. Pentru ca am acum aceasta functie de presedinte, conduc un partid care este altceva. Este exact partidul pe care eu cu Victor, intr-o iarna in 2010, am gandit sa-l construim Am fost loviti amandoi in anul 2015. El a cedat, eu mi-am revenit si am continuat. Si acum avem partidul pe care l-am dorit si partidul de care are nevoie Romania. si nu am de ce sa ma sperii", a aratat liderul PSD.

El a reafirmat ca a respectat toate procedurile constitutionale in urma alegerilor din 11 decembrie.

"Eu am respectat toate procedurile constitutionale, aveam dreptul legitim, in urma votului, sa cer functia de prim-ministru pentru mine si obligatia de a o cere pentru a pune in aplicare programul de guvernare. In acelasi timp, am spus ca eu nu voi forta nicio lege, pentru mine legea nu e o chestiune secundara, cum a zis presedintele, legea este sfanta. Drept pentru care, am cautat o solutie care sa-mi dea garantia mie ca pot spune in continuare oamenilor ca ceea ce le-am prezentat in campanie poate fi pus in aplicare de un om in care am incredere totala", a declarat Liviu Dragnea.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Mitropolitul Clujului:
Mitropolitul Clujului: "As fi dorit un premier roman si ortodox". Pe cine ar fi preferat in locul lui Sevil Shhaideh

O inatla fata bisericeasca isi exprima reticentele fata de nominalizarea facuta de liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii:
Iohannis se va intalni saptamana viitoare cu Sevil Shhaideh. Dragnea, despre amanarea numirii: "Fiecare are ritmul lui"

In ziua in care toata lumea astepta desemnarea premierului pentru a forma noul guvern, presedintele Klaus Iohannis ne-a urat ''Craciun Fericit'' si a amanat momentul pana saptamana viitoare.

CTP, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier:
CTP, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier: "Va pune in aplicare ideile PSD si ce ii spune Dragnea"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat, miercuri, in platoul Stirilor PRO TV, propunerea lui Liviu Dragnea pentru functia de premier, Sevil Shhaideh.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.