Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Ion Iliescu a implinit 86 de ani. "Nici nu-i cifra rotunda, se aduna niste ani"

Embed:

Fostul presedinte Ion Iliescu, a implinit astazi 86 de ani, si la fel, ca in ultima vreme, si-a petrecut ziua, doar cu sotia sa, Nina, si cu prietenii apropiati.

"Nici nu-i cifra rotunda. Se aduna niste ani", a comentat fostul presedinte, de ziua sa de nastere.

Pentru Ion Iliescu zilele de nastere din ultimii ani au fost motiv de petrecere, insa doar cu prietenii apropiati.

"Nu fac nimic deosebit. Nici nu-i cifra rotunda. Se aduna niste ani” , spunea Iliescu pe 25 februarie.

In anii trecuti, mai multi social-democrati au organizat in cinstea fostului presedinte concerte aniversare, la Ateneu. Nu este cazul si in acest an, sustin apropiatii. Asa ca Ion Iliescu a ramas la locuinta din Primaverii, unde maine o va serba si pe sotia sa, Nina.

Actualul sef de la PSD, Liviu Dragnea, nu a vrut sa spuna daca i-a trimis flori sau vreun cadou fostului presedinte. I-a transmis insa cateva urari. "Ii doresc multa sanatate si sa ramana mereu acelasi om cu multa experienta politica si cu ganduri bune."

Candva colaboratori foarte apropiati, fosta purtatoare de cuvant a presedintelui Iliescu, Corina Cretu, spune ca, in ultima vreme, nu l-a mai sunat atat de des si nici nu i-a mai cerut sfatul. "Astazi l-am sunat, dar nu mi-a raspuns. In ultimul an am vorbit destul de rar, din pacate. Ii doresc presedintelui santate, putere de munca".

Pana in 2011, Ion Iliescu obisnuia sa isi primeasca prietenii si admiratorii la biroul sau din centrul Capitalei, care veneau cu sute de buchete de flori si ii faceau dedicatii.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 3 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Ion Iliescu, zi de nastere, Nina Iliescu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed