Dragnea, despre protocoalele Parchetul General -SRI: Hotărârea de Guvern nu înseamnă o bază legală

liviu dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, referitor la precizările Parchetului General că protocoalele Parchetului cu SRI au fost încheiate în baza unei hotărâri de guvern din martie 2005, că o hotărâre de guvern nu înseamnă bază legală.

”Nu știam nici macar de ce spuneti dvs, nu am văzut nicio știre. Nu vad ce să comentez eu. Dacă e vorba de o hotărâre de guvern nu înseamnă o bază legală, nu înseamnă că protocoalele au fost legale şi oricum nu influenţează cu nimic abuzurile care s-au petrecut în România din cauza protocoalelor", a declarat Liviu Dragnea.

Într-un comunicat de presă transmis vineri, Parchetul General oferă explicaţii ”în vederea lămuririi tuturor aspectelor care au condus la încheierea unor protocoale de cooperare între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Serviciul Român de Informaţii”. Detalii AICI

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Parchetul General, precizări după acuzațiile aduse de Toader privind protocoale cu SRI
Parchetul General, precizări după acuzațiile aduse de Toader privind protocoale cu SRI

Parchetul General susţine că Planul de acţiune pentru implementarea Strategiei Naţionale Anticorupţie, adoptat în anul 2005 printr-o hotărâre de Guvern, stabileşte "fără echivoc" încheierea unor protocoale între parchete şi ministere cu SRI, SIE şi CSAT.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.