Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Criza politica in Guvern. Deputatul PSD de Timis, Adrian Pau: "Nu voi vota motiunea, Sorin Grindeanu este prietenul meu"

Sorin Grindeanu

Deputatul PSD de Timis Adrian Pau a declarat ca nu va vota motiunea de cenzura depusa de PSD si ALDE impotriva premierului Sorin Grindeanu, deoarece seful Guvernului este prietenul sau.

”Miercuri o sa fac exact ce a decis organizatia PSD Timis si o sa-l sustin pe Sorin Grindeanu. Nu voi vota motiunea”, a declarat Pau, potrivit News.ro.

Intrebat de ce a ales sa fie de partea lui Sorin Grindeanu si nu de cea a lui Liviu Dragnea, deputatul PSD a spus ca premierul este prietenul sau.

Pentru ca Sorin Grindeanu este prietenul meu. Liviu Dragnea este seful meu”, a mai spus Pau.

Deputatul PSD de Timis a spus ca nu ii e frica de o posibila excludere din partid si ca, daca se va intampla acest lucru, se va reinscrie.

Pana la urma eu cred ca in a vota sau a nu vota motiunea nu exista o conditie de excludere. Daca asa va decide conducerea partidului si ne va exclude, vom vedea ce vom face mai departe. Organizatia PSD Timis ne va sustine, ne vom inscrie inapoi in organizatie, ei o sa ne dea afara, noi o sa ne inscriem. Asta este. Pana la urma, in corp, organizatia PSD Timis fara cateva persoane singulare, il sustine pe Sorin Grindeanu”, a mai spus Adrian Pau.

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 19 Iunie 2017
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed