Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cristian Radulescu: PDL a depus peste 10.000 de amendamente la bugetul pe 2013

Parlament

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a declarat, luni, ca parlamentarii democrat-liberali au depus peste 10.000 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru anul 2013.

El a mentionat ca o buna parte dintre acestea reprezinta de fapt amendamente depuse in 2012 de catre USL, acestea reprezentând necesitatile comunitatilor locale. "Ni s-a parut ca aceste lucruri sunt in continuare valabile, deci le-am preluat si noi", a aratat senatorul.

Potrivit afirmatiilor sale, alte amendamente au fost stranse de catre parlamentari PDL alesi uninominal in circumscriptiile electorale.

El a adaugat ca printre amendamentele depuse de partidul din care face parte exista unele "mari", care tin de proasta functionare a sistemului si de nepotrivirea dintre promisiunile din programul de guvernare al USL si felul in care acestea se reflecta in bugetul de stat pentru anul 2013.

"Alta categorie de amendamente incearca sa corecteze aceste bugete in corelatie cu textele legislative care se refera la anumite cifre si pe care bugetul actual nu le respecta", a aratat parlamentarul.

Democrat liberalul a dat ca exemplu faptul ca in legea pensiilor exista prevederi care stabilesc necesitatea unei majorari a pensiei cu aproximativ 5%, in timp ce in bugetul avansat sporul este de doar 4%.

 

Sursa: Mediafax, Data publicarii: 28 Ianuarie 2013
Citeste mai multe despre: buget, amendamente, Parlament, PDL,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed