Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Contul PSD, blocat din cauza unei datorii lasata de Ponta. Ce solutie a gasit Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine o conferinta de presa la finalul sedintei Comitetului National Executiv al PSD, la Piatra Neamt

Social-democratii s-au trezit cu principalul cont al partidului blocat, ceea ce ii impiedica sa depuna liste de candidati la alegerile locale
 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca, pana la sfarsitul acestei luni, vor fi achitate toate cotizatiile restante de catre membrii partidului, pentru deblocarea conturilor. Conform unor surse social-democrate, unul dintre conturile principale ale PSD, cel de la sediul central al partidului, este blocat in urma unei datorii neachitate in valoare de peste 50.000 de euro, catre Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti ce tine de Primaria Capitalei. Datoriile provin de la lansarea candidaturii la presedintie a lui Victor Ponta, organizata pe Arena Nationala in 2014.

"Am discutat cu fiecare organizatie in parte, situatia va fi remediata pana la sfarsitul lunii ianuarie, pentru ca s-a stabilit si fiecare organizatie si-a luat acest angajament, pana la sfarsitul lunii ianuarie, vor fi achitate toate cotizatiile restante, pentru ca sunt cotizatii restante din varii motive. Sfarsitul lunii ianuarie este termenul care a fost stabilit pentru acest lucru, termen stabilit impreuna cu trezorierul partidului. Principala motivatie care a stat la baza acestei decizii a fost aceea ca trebuie deblocate conturile partidului, pentru ca daca ai conturile blocate nu poti depune liste", a spus Dragnea, la Piatra Neamt, la finalul sedintei Comitetului Executiv National al PSD.

Potrivit acestuia, daca toti membrii de partid isi platesc cotizatia, PSD nu mai poate avea probleme financiare. "Incepand cu acest an, fiecare membru de partid isi plateste cotizatia in asa fel incat sa nu mai avem niciodata niciun fel de probleme. Cotizatia este minim un leu. Am vorbit cu foarte multi membri de partid in ultimele luni de zile si toti spun ca e firesc sa isi plateasca cotizatia care este mai mult decat simbolica. O sa fie insa unii membrii de partid care vor plati mult mai mult, in functie de pozitie, de veniturile pe care le au. Restante la cotizatie sunt, din cate stiu, 1,7 milioane de lei", a precizat Dragnea.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 16 Ianuarie 2016
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed