Dacian Ciolos, intalniri la Bruxelles cu Jean-Claude Juncker si alti oficiali. Cum a fost surprins in avion de un pasager

dacian ciolos

 Fostul premier Dacian Ciolos se afla, luni, la Bruxelles, unde are programate intalniri, printre altii cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social.

 Fostul premier Dacian Ciolos se afla, luni, la Bruxelles, unde are programate intalniri, printre altii cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si cu vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene.

Dacian Ciolos a fost fotografiat duminica dupa-amiaza in avion, in drum spre Bruxelles. Un pasager a postat pe contul sau o imagine cu acesta in blugi, pe culoarul unui avion.

"Cel mai om dintre politicieni zboara cu lowcost. Dacian, te mai vrem multi ani!", scrie pe Facebook regizorul Mihai Baumann.

Citește și
Dacian Ciolos, Andreea Esca
Dacian Ciolos, la radio cu Andreea Esca. Despre guvernarea Grindeanu: "Mai devreme sau mai tarziu se intoarce bumerangul"
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Ciolos a discutat inainte de a pleca si cu prim-ministrul Sorin Grindeanu despre vizita si despre subiecte de interes de sustinut in cadrul intrevederilor, au precizat pentru News.ro, surse apropiate fostului premier.

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 201. Pentru luni, Ciolos are programate patru intrevederi cu comisari europen: presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, si cu comisarii europeni Phil Hogan si Johannes Hahn, responsabili pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, respectiv Politica europeana de vecinatate.

Marti, fostul prim-ministru va avea intalniri cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul si cu comisarul european pentru Politici climatice si energie, Miguel Arias Cañete.

Pe 22 martie, Dacian Ciolos se intalneste cu presedintele Parlamentului Europea, Antonio Tajani, cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, cu vicepresedintele CE, Jyrki Katainen si cu comisarul Günter Öttinger, responsabil pentru buget si resurse umane. In ultimele doua zile ale vizitei, Ciolos are prevazute o serie de reuniuni cu organizatii neguvernamentale de la Bruxelles si cu inalti functionari europeni.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Dacian Ciolos ataca Guvernul PSD:
Dacian Ciolos ataca Guvernul PSD: "Domnul Dragnea se lauda acum cu munca guvernului tehnocrat"

Fostul premier Dacian Ciolos a scris duminica seara, pe Facebook, ca, anul trecut, subventiile pentru fermieri s-au acordat cu intarziere pentru ca Guvernul Ponta a luat tarziu deciziile privind schemele de subventionare.

Dacian Ciolos, la radio cu Andreea Esca. Despre guvernarea Grindeanu:
Dacian Ciolos, la radio cu Andreea Esca. Despre guvernarea Grindeanu: "Mai devreme sau mai tarziu se intoarce bumerangul"

Dacian Ciolos, fostul premier din perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2017, a fost invitatul Andreei Esca, sambata dimineata, in emisiunea de la Europa FM.

Dacian Ciolos, despre ancheta parlamentara: Raportul nu a identificat nicio
Dacian Ciolos, despre ancheta parlamentara: Raportul nu a identificat nicio "gaura" in bugetul Romaniei din 2016

Fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru de Finante, Anca Dragu, sustin, intr-o declaratie de presa comuna, ca raportul comisiilor parlamentare de buget-finante nu a identificat nicio "gaura" in bugetul Romaniei din 2016.

Dacian Ciolos si Anca Dragu nu au vrut sa piarda timpul la comisiile care cauta
Dacian Ciolos si Anca Dragu nu au vrut sa piarda timpul la comisiile care cauta "gaura" din buget. Ce scrisoare au trimis

Dacian Ciolos si Anca Dragu nu s-au prezentat joi in fata comisiilor parlamentare de buget-finante. Cei doi erau asteptati sa dea declaratii in scandalul "gaurii de 10 miliarde de lei", in calitate de fost premier si fost ministru de Finante.

Recomandări
Incident grav la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu
Incident grav la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu

O posibilă explozie a avut loc, vineri, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.