Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Afla aici cum va fi vremea in toata tara de Pasti!

Embed:

Fie ca stati acasa sau mergeti la mare, aflati ca sambata si duminica o sa fie soare din belsug. Ceva nori o sa ii urmaresca insa pe cei care isi petrec Pastele la manastirile din Moldova sau in statiunile de pe Valea Prahovei.

In Bucovina va fi rece si in plus vor exista si sanse de ploaie in Nordul Moldovei. Astfel, in noaptea de Inviere, cei care iau lumina de la manastirile din Moldova trebuie sa se imbrace bine, pentru ca vor fi 4 grade. Precipitatiile vor cadea in prima zi de Paste, iar maximele vor fi duminica de 16 grade.

Ceva mai serios vor tremura cei care se afla in statiunile de pe Valea Prahovei. Sambata noaptea vor fi intre 2 si 3 grade, dar nu va ploua. Abia in dupa-amiaza de duminica norii vor acoperi si zonele de munte si vor fi ploi si descarcari electrice.

Cei mai fericiti vor fi cei care se afla la malul marii. E drept, in noaptea de Inviere vantul isi va face simitita prezenta. Sambata noapte vor fi 9 grade, iar in prima zi de Paste soare si undeva la 20 de grade Celsius.

La fel de multumiti de vreme vor fi si cei care raman in marile orase, dar si in Bucuresti. Aici, sambata noapte vor fi 10 grade si cer senin. Prima zi de Paste va fi inundata de soare, iar locuitorii in sudul tarii vor fi rasfatati de temperaturi chiar si de 24 de grade.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 17 Aprilie 2009
Citeste mai multe despre: meteo,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed