Unul dintre cei mai cautati criminali din Europa a fost gasit intr-un restaurant din Londra. Cum l-au prins politistii

Ultimul update: Luni 25 Ianuarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2016 13:17
Categorie: Internaţional
Piotr Kupiec

Piotr Kupiec, un barbat de origine poloneza, pus pe lista celor mai cautati oameni de catre Interpol, pentru crima, a fost gasit si arestat la un restaurant Subway, la doar 500 de metri de sediul central al politiei.

Unul dintre cei mai cautati oameni din lume, pus pe lista celor de la Interpol pentru crima, a fost gasit de autoritati chiar in restaurantul unde lucra, care se afla langa o sectie de politie.

Piotr Kupiec, in varsta de 28 de ani, era cautat de autoritatile poloneze pentru crima si jaf. Acesta a fost prins intr-un restaurant Subway din Londra, unde lucra, dar care se afla pe aceeasi strada cu sediul central al politiei.

Un purtator de cuvant al politiei a spus ca barbatul a fost arestat cu un mandat in numele Interpolului si nu a fost nevoie de o interventie cu forta pentru a-l captura.

Un criminal de razboi cautat de Interpol a fost extradat din tara noastra. Unde l-au gasit politistii romani

"Politistii au intrat intr-un restaurant Subway, unde l-au gasit pe barbatul de 28 de ani, suspectat intr-un caz de crima in Polonia. El a fost arestat, se afla in custodia politiei si va fi transferat catre cei de la Interpol" au spus politistii britanici intr-o declaratie oficiala, conform The Telegraph.

Barbatul fugise din Polonia si reusise sa se angajeze la un restaurant Subway din Londra. Cei de la Subway au oferit un comunicat oficial in care au confirmat ca barbatul cautat de Interpol era unul dintre angajatii restaurantului Subway in Wiltshire si au adaugat ca polonezul le-a oferit la angajare toate actele necesare. Acesta a reusit sa se ascunda mai bine de doi ani in Londra, ca angajat la Subway.


Intre timp, iubita lui Piotr Kupiec, pus pe lista celor mai cautati criminali din lume, sustine ca acesta nu ar fi capabil de crima si ca "n-ar rani nici macar o musca", conform Mirror. Autoritatile din Polonia il cautau dupa ce a avut loc un incident la un stadion de fotbabl. Dupa ce suporterii au inceput sa se certe, barbatul ar fi devenit violent si ar fi ucis un alt suporter, dar a fugit, iar polistitii nu i-au gasit urmele, conform Mirrror.

Jenny Stickley, in varsta de 20 de ani, a devenit iubita lui cand acesta a ajuns in Marea Britanie. Ea sustine ca are inima franta acum si a scris un mesaj pe Facebook in care spune ca il va ajuta pe iubitul ei sa dovedeasca ca este nevinovat. "Acesta este iubitul meu, nu ar face rau nimani. Nu iti face griji, voi face orice ca sa demonstrez ca esti nevinovat".

Mama tinerei a declarat ca cei doi erau foarte indragostiti si chiar planuiau sa se logodeasca. Acesta isi luase un alt nume, Lucas si inventase o poveste in care parintii lui murisera intr-un accident de masina si a fugit din Polonia ca sa isi faca o viata mai buna.

 

Kupiec a fost fugar aproape opt ani, din 2008, cand a fost emis un mandat de arestare pe numele lui.


 

Piotr Kupiec Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Piotr Kupiec Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: The Telegraph

Cel mai cautat criminal din Romania, adus din Germania. Profilul lui Vasile Miron, omul care ar fi ucis un copil de 10 ani

Cel mai cautat criminal din Romania, adus din Germania. Profilul lui Vasile Miron, omul care ar fi ucis un copil de 10 ani

McKayla Maroney

Gimnasta McKayla Maroney susţine că a fost abuzată sexual de un medic, când avea 13 ani

Malala Yousafzai, hărțuită online pentru că a purtat ”blugi skinny” la Oxford

Președintele SUA a făcut o gafă cu văduva unui soldat căzut la datorie. Ce i-a spus la telefon

Madridul presează Catalonia. Guvernul ia în calcul suspendarea autonomiei regiunii catalane

Români condamnați în Germania pentru trafic de migranți. Câți bani au încasat de la refugiați

Mister în jurul a peste 100 de morminte de copii datând de peste 2.000 de ani, găsite în China

Lidia Dragescu, romania, sutdenta, moarta, londra, catedrala, saint paul,

De ce s-ar fi sinucis Lidia, românca ce s-a aruncat de pe catedrală, la Londra. Mărturia fratelui geamăn

O familie de români a murit într-un accident în Spania. Printre victime, un copil de 3 ani

Americanii revizuiesc felul în care construiesc clădirile, după uraganele din ultima perioadă

Fenomen neobișnuit în Suedia. Motivul pentru care a fost complet întuneric ziua

10 tineri, arestați în Franța. Ei sunt bănuiți că ar fi plănuit atacuri împotriva unor politicieni

Un spital a amânat transplantul de rinichi al unui copil, după ce tatăl a încălcat eliberarea condiționată