Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un mesaj postat pe Twitter l-a adus in spatele gratiilor. Ce a scris un britanic pe Twitter dupa atentatele din Bruxelles

Mattthew Doyle

Un barbat a ajuns sa fie arestat in urma unei postari de pe Twitter, postata la scurt timp dupa atentatele din Bruxelles.

Matthew Doyle a fost acuzat ca publica mesaje care instiga la ura, amenintatoare si rasiste dupa ce a scris pe Twitter conversatia pe care a avut-o cu o femeie de origine musulmana, imediat dupa atentatele din Bruxelles, scriu cei de la Independent.

"Astazi am confruntat o femeie musulmana si i-am cerut sa imi explice ce s-a intamplat in Bruxelles" a fost mesajul pe care Matthew l-a scris pe Twitter, unde a continuat ca raspunsul femiie a fost simplu:  'Nu am nicio legatura'.

tweet

Scotland Yard a emis un mandat de arestare pe numele lui, conform articolului 19 din legea privind publicarea si distribuirea de mesaje abuzive, amenintatoare sau rasiste.

Barbatul de 46 de ani urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor in urmatoarele zile. Doyle a fost arestat miercuri, locuieste in Londra si este director la o agentie de PR.

Tweet-ul lui a devenit tinta glumelor pe internet, unde utilizatorii l-au ridiculizat pentru comentariile facute si spun ca este o dovada de nesabuinta din partea lui, tinand cont si de ce meserie are.

 

Sursa: Independent.co.uk, Data publicarii: 25 Martie 2016
Citeste mai multe despre: atentate, Bruxelles, Twitter, arest,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed