Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un leu a ajuns pe strazile capitalei Kenyei. In acest timp, unii incercau sa-si faca selfie-uri cu animalul. VIDEO

Leu in Nairobi

Un barbat a fost ranit dupa ce a fost atacat de un leu pe strazile din Nairobi, capitala Kenyei.

Conform IBTimes, animalul de dimensiuni mari, pe nume Cheru, scapase din rezervatia salbatica naturala a orasului, ajungand astfel pe bulevardul Mombasa exact intr-o ora de trafic aglomerat.

Bineinteles, la vederea autoturismelor, dar si a oamenilor care incercau sa-si faca selfie-uri, leul a devenit agitat si a sarit pe un barbat de 63 de ani. "Erau oameni acolo, unii claxonau, altii faceau selfie-uri, iar toate acestea l-au agitat pe leu", a declarat Paul Udoto, purtator de cuvant al Kenya Wildlife Service.

Barbatul a fost ranit de ghearele leului la piept si pe spate, a anuntat si Victor Ng'ani, directorul spitalului Mater: "Are plagi sfasiate, unele destul de adanci in regiunea umarului stang, dar si o fractura mica". Victima este acum in stare stabila, a anuntat si Sky News.

Pana la urma, leul a ajuns din nou in zona parcului salbatic si a fost impins de angajatii Zoo sa intre inapoi in rezervatie. Insa oamenii au ramas in continuare de paza pe strazi, de frica sa nu mai fie si alte animale evadate, care sa fi scapat neobservate.

Este a 3-a oara intr-o luna cand un leu provoaca panica in afara parcului national. In februarie, doi lei au ingrozit locuitorii cartierului Kibera, inainte sa fie trimisi inapoi in rezervatia naturala.

 

Sursa: Ibtimes.co.uk, Data publicarii: 19 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Kenya, Nairobi, leu, animale,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed