Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un grup de hackeri anti-Statul Islamic a revendicat atacul cibernetic impotriva BBC. " A fost doar un test"

hacker

Un grup de hackeri care pretinde ca vrea sa combata propaganda gruparii Statul Islamic si-a asumat atacul cibernetic de joi asupra companiei publice de televiziune, BBC.

Insa, reprezentantii gruparii au afirmat ca a fost vorba doar despre un test de verificare a propriilor sale servere, relateaza Reuters sambata, conform Agepres.

"A fost doar un test" si nu un plan de a bloca portalul mai multe ore, a scris grupul numit 'New World Hackers' intr-un mesaj trimis pe Twitter corespondentului BBC pe probleme tehnice, Rory Cellan-Jones.

"Ne dam seama ca uneori nu facem alegerile corecte, dar fara piraterie informatica....cine mai este aici pentru a lupta online cu teroristii", au afirmat autorii atacului din 31 decembrie din cauza caruia serviciile digitale ale BBC au fost intrerupte mai multe ore.

Compania britanica a recunoscut oficial ca a avut o problema tehnica, dar nu a dat detalii despre cauza acesteia. Totodata, BBC a precizat ca nu va face comentarii in legatura cu mesajul grupului care si-a atribuit atacul.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 2 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: teroristi, atac cibernetic, BBC, Statul Islamic,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed