Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Trei refugiati au injunghiat mortal un alt solicitant de azil, in Suedia. Ce a facut unul dintre suspecti imediat dupa crima

crima centru refugiati Suedia - Agerpres

Un solicitan de azil, in varsta de 19 ani a fost injunghiat mortal la un centru pentru refugiati din Suedia, in orasul Lindesberg.

Conform presei straine, trei barbati, cu varsta intre 25 si 30 de ani, sunt suspectati de crima, dupa ce tanarul ar fi fost injunghiat in gat.

Politia a refuzat sa dezvaluie nationalitatea victimei sau celor trei atacatori. Doi suspecti au fost retinuti imediat, dupa ce politia a ajuns la fata locului. Victima se afla in stare grava si a fost transportata la spital, insa aici a murit cateva ore mai tarziu din cauza ranilor puternice.

Al treilea suspect a fugit in padure, dar a fost gasit si arestat mai tarziu, dupa ce s-a predat singur la sectia de politie. Politia a declarat ca inca nu au identificat motivul crimei, insa autoritatile au confirmat ca toti barbatii locuiau la centrul pentru primirea refugiatilor unde a avut loc incidentul violent.

"Urmeaza sa luam orice fel de proba ne-ar ajuta in rezolvarea acestui caz. Apoi, vrem sa adunam informatii de la diverse persoane si sa stabilim exact cine l-a injunghiat, pentru ca, cel mai probabil, doar unul dintre a tinut cutitul" a declarat Stefan Wickberg, purtatorul de cuvant al politie din Lindesberg.


Ministrul pentru Migratie, Morgan Johannson a declarat ca "incidentul este incredibil de tragic".

Orasul Lindesberg se afla la 200 de kilometri distanta fata de Stockholm, capitala Suediei.

Atacul este cea de-al treilea caz de injunghiere mortala din 2015 in care sunt implicati solicitanti de azil in Suedia. Statul scandinav a inregistrat anul trecut un record de cereri de azil, 163.000, valul de migratie punand o presiune considerabila asupra resurselor si capacitatilor centrelor de primire si autoritatilor locale.

In luna ianuarie, o femeie de 22 de ani a fost ucisa intr-un centru de primire a minorilor neinsotiti in Goteborg.

Un al doilea caz de injunghiere a avut loc la 13 februarie, cand un barbat a fost ucis, alti trei fiind raniti dupa un conflict izbucnit intr-un centru pentru solicitanti de azil in apropiere de Soderhamn, la nord de Stockholm.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Suedia, refugiati, solicitant de azil, crima, injughiat,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed