Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Teologii Statului Islamic reglementeaza cum pot face sex "proprietarii" cu sclavele lor

hotnews

Teologii Statului Islamic au emis o foarte detaliata decizie privind modalitatile in care “proprietarii” de femei luate drept sclave de gruparea extremista pot sa faca sex cu ele.

Aceasta decizie pare o incercare de a reduce ceea ce ei numesc abateri in cazul tratamentelor aplicate femeilor capturate, transmite Reuters.

Aceasta fatwa are putere de lege si pare sa fie mult mai detaliata decat pronuntarile anterioare pe acest subiect, a spus un teolog de frunte al Statului Islamic.

Decizia arunca si o noua lumina asupra modului in care gruparea incearca sa reinterpreteze invataturi vechi de secole pentru a justifica sclavia sexuala a femeilor in zonele din Siria si Irak pe care le controleaza.

Fatwa a fost descoperita intr-o multime de date si documente obtinute de fortele speciale americane dupa un raid ce a avut loc in mai in estul Siriei.

Printre deciziile religioase se afla interdictia ca un tata si un fiu sa faca sex cu aceeasi sclava si ca “proprietarul" unei mame si unei fiice sa aiba relatii sexuale cu amandoua.


Citeste mai multe pe hotnews.ro

 

Sursa: hotnews.ro, Data publicarii: 29 Decembrie 2015
  • 2 Comenteaza
Citeste mai multe despre: hotnews, statul islamic, sclave,
Ultimele stiri
61808554
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed