STIRI EXTERNE PE SCURT. Papusa Lammily, alternativa realista a celebrei Barbie a fost lansata in SUA

×
Codul embed a fost copiat

Autoritatile si locuitorii statului american New York se pregatesc serios pentru inundatii de proportii, dupa topirea zapezilor record cazute saptamana trecuta. Amanunte in Stirile externe pe scurt.

RISC DE INUNDATII

Zecile de barci aduse in zonele de risc si ordinele pentru evacuari in masa iminente definesc situatia din Buffalo si alte orase americane, unde ninsorile au depasit toate recordurile. In anumite zone, stratul de zapada a depasit 2 metri. Incalzirea prea brusca a vremii si ploile prognozate pentru luni si marti creeaza conditiile unor inundatii catastrofale. In regiunile cel mai expuse traiesc peste 600 de mii de oameni. Autoritatile au cerut imperativ localnicilor sa curete gurile de scurgere din fata propriilor locuinte si sa-si puna la adapost bunurile de valoare din pivnite.

COPIL IMPUSCAT DE UN POLITIST

Indus in eroare de o arma de jucarie, un politist din Cleveland a impuscat mortal un baiat de 12 ani. Adolescentul se distra amenintand trecatorii cu pistolul inofensiv. Doi politisti au fost trimisi in zona indicata, fara sa stie prea amulte detalii. Cand i-a vazut, baiatul si-a scos arma de la curea. Urmatoarea lui greseala a fost refuzul de a ridica mainile deasupra capului si de a arunca pistolul. Vazand ca pustiul nu asculta ordinele, politistii au tras doua focuri.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

O PAPUSA NORMALA

Mai scunda, mai plinuta si neocolita de celulita ori acnee, asa arata papusa Lammily, o alternativa realista pentru zvelta papusa Barbie. Lammily va fi livrata incepand din aceasta saptamana in Statele Unite. Producatorul a mizat pe silueta unei tinere femei cu dimensiuni asa-zis... normale. Pe langa papusa, cei interesati pot cumpara hainute potrivite si autocolante care reproduc celulita, semnele operatiei de apendicita ori cosuri.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
STIRI EXTERNE PE SCURT. Lucrarile de restaurare e Sfinxului, finalizate; Rusia
STIRI EXTERNE PE SCURT. Lucrarile de restaurare e Sfinxului, finalizate; Rusia "elibereaza" rubla

Continua seria de violente din Israel si teritoriile palestiniene, iar analistii se tem de o noua Intifada. Despre atacurile de ieri de la Tel Aviv si din Cisiordania, in stirile externe pe scurt.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.