Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sotia lui Johnny Depp a scapat de inchisoare, dupa incidentul din Australia. Filmarea bizara in care apar cele doua staruri

Embed:

Sotia lui Johnny Depp, actrita Amber Heard, a scapat de condamnare si de o posibila pedeapsa cu inchisoarea, dupa ce a falsificat documente de carantina pentru a-si aduce cainii in Australia, anul trecut.

Ambele vedete au aparut intr-o bizara inregistrare video, cu un mesaj pentru respectarea legilor privind securitatea biologica.

Instanta a fost ingaduitoare, dupa ce sotia starului de la Hollywood a pledat vinovata. Pentru ca si-a pus cenusa in cap, Amber Heard a primit doar o amenda de o mie dolari australieni, adica aproximativ 680 de euro.

12 persoane au depus marturie in cazul pe care presa l-a numit "razboiul pentru cei doi terrieri", pe nume Bo si Pistol. Australia are reguli stricte de carantina: cine aduce animale din strainatate trebuie sa ceara un permis si carantina la sosire este de cel putin zece zile.

"Regret sincer ca Pistol si Bo nu au fost declarati. Masurile de protejare a Australiei sunt importante." "Sa declari totul cand intri in Australia!"
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Aprilie 2016
Citeste mai multe despre: Johnny Depp, Amber Heard, Australia, caini, lege,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed