Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Si-a salvat mama care suferise o criza in piscina, desi are doar cinci ani. Gestul curajos, filmat de camera de supraveghere

Embed:

O fetita de 5 ani, din Texas, a oferit o uimitoare demonstratie de curaj si viteza de reactie. Mama ei a suferit o criza, in timp ce se afla in piscina, iar copila i-a sarit in ajutor.

A tras-o pana la margine, unde apa era mica si a intors-o cu fata in sus, ca sa poata respira. Apoi a chemat ajutoare, iar femeia a fost dusa la spital si acum se simte bine.

Camerele de supraveghere au filmat gestul curajos de care a dat dovada timida Allison. Mamei sale i s-a facut rau chiar cand inota in piscina si a fost cat pe ce sa se inece. Fetita se juca in apropiere si a vazut ce se intampla. A sarit in apa fara sa stea pe ganduri.

Cu greutate, a tras-o pe mama ei, care isi pierduse cunostinta, pana pe treptele de la marginea piscinei, unde apa era foarte mica. Nu a fost deloc o sarcina usoara, dar copila nu a renuntat.

Cand a ajuns la marginea piscinei, Allison a reusit sa o rasuceasca pe mama ei astfel incat femeia sa nu stea cu fata in apa. Fetita a intrat apoi in casa si a cerut ajutorul surorilor si matusii ei.

Tedra Hunt, matusa lui Allison: "Era foarte grea. Eu am tinut-o de partea de sus a corpului si celelalte fete ale ei au intrat in apa si au apucat-o de picioare. Nu stiu cum de a reusit Allison sa se descurce singura. Este un miracol."

Mama lui Allison a fost dusa cu o ambulanta la spital si acum se simte bine.

Tracy Anderwald, mama lui Allison: "M-am trezit intr-un pat de spital si nu imi mai aminteam nimic."

Cand s-a vazut fata in fata cu un reporter curios, Allison si-a pierdut insa curajul si s-a refugiat sfioasa in bratele mamei.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Martie 2016
Citeste mai multe despre: fetita, salvare, piscina, texas,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed