Reactie necontrolata a unui vicepremier al Rusiei fata de Madonna. Ce cuvinte obscene i-a adresat

Madonna

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin a spus ca Madonna este "o fosta tarfa care vrea sa dea lectii de morala", dupa ce aceasta a cerut, in timpul concertului pe care l-a sustinut la Moscova, eliberarea celor trei cantarete din grupul punk Pussy Riot.

"Odata cu inaintarea in varsta, orice fosta tarfa vrea sa dea lectii de morala lumii intregi. In special cu ocazia turneelor sale in strainatate", a scris Dmitri Rogozin, intr-un mesaj postat pe Twitter.

In timpul unei conversatii cu un interlocutor pe Twitter, Dmitri Rogozin a adaugat urmatorul mesaj la adresa Madonnei: "Da-ti jos crucea sau macar pune-ti o pereche de chiloti".

In timpul concertului pe care l-a sustinut marti, la Moscova, in cadrul turneului ei mondial, cantareata americana a spus ca se roaga pentru eliberarea celor trei membre ale grupului Pussy Riot, aflate in detentie provizorie de peste cinci luni si care risca trei ani de inchisoare, dupa ce au interpretat un cantec punk impotriva presedintelui rus Vladimir Putin, intr-o catedrala moscovita.

Madonna a spus, totodata, ca vrea sa ii sprijine pe militantii care lupta pentru cauza homosexualilor, cu ocazia concertului pe care l-a sustinut miercuri seara, la Sankt Petersburg.

Citește și
Hays Lynch
Fotografia pentru care Facebook i-a interzis accesul la cont. "Suntem in secolul XXI. Nu e obscena"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

O lege adoptata in februarie la Sankt Petersburg ii pedepseste pe autorii oricarui "act public" care promoveaza atat homosexualitatea, cat si pedofilia. Textul a fost imediat denuntat de aparatorii libertatilor civile, care au acuzat autoritatile ruse ca au amestecat in acelasi text legislativ homosexualitatea si pedofilia.

Autorul acestei legi, un deputat local din partidul aflat la putere Rusia Unita, Vitali Milonov, a amenintat-o pe Madonna cu un proces in justitie daca artista americana se va exprima in favoarea homosexualilor in timpul concertului ei din fosta capitala imperiala rusa.

"In acest caz, vor fi demarate anumite initiative pentru deschiderea unei anchete administrative, iar ea va risca o amenda pentru incalcarea legii. Vitali Milonov isi mentine pozitia, potrivit careia nimeni nu trebuie sa ne impuna in Rusia valorile occidentale pe care le promoveaza Madonna", a declarat purtatoarea de cuvant a deputatului rus, aflat in aceasta perioada intr-o deplasare in strainatate.

Mai multe celebritati internationale si-au manifestat public sprijinul pentru Pussy Riot, un grup rus ale carui trei membre au fost arestate dupa ce au interpretat, in februarie, intr-o biserica din Moscova, un cantec anti-Putin. Printre acestea se numara Sting, Anthony Kiedis, solistul trupei californiene Red Hot Chili Peppers, dar si grupul american Faith No More.

Saptamana trecuta, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca nu sustine o pedeapsa severa pentru cele trei membre ale grupului de muzica punk Pussy Riot.

Maria Alyokhina, Nadejda Tolokonnikova si Ekaterina Samutsevitch, trei dintre membrele trupei punk-rock Pussy Riot, se afla in detentie provizorie de aproape sase luni, pentru ca au interpretat, pe 21 februarie, cu masti pe fata, dar cu chitare electrice si instalatie de sunet functionala, "o rugaciune punk" intitulata "Maica Domnului, alunga-l pe Putin!" (actualul presedinte al Rusiei), in catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova.

Cazul trupei Pussy Riot a generat multe reactii de dezaprobare in Rusia, tara in care, dupa caderea regimului comunist, in 1991, religia a capatat un avant fara precedent.

Cu toate acestea, numeroase personalitati care apartin de comunitatea ortodoxa si-au exprimat in mod public dezacordul fata de gravitatea acuzatiilor aduse celor trei cantarete.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Naomi Campbell, diva cheala.
Naomi Campbell, diva cheala. "E hidoasa. Ce si-a facut? Arata foarte rau". GALERIE FOTO

Personalitatea dificila si temperamentul exploziv i-au facut o multime de probleme lui Naomi Campbell. Si probabil multi dintre asistentii sai au vrut sa-i smulga parul dIn cap, la propriu. Dupa ce vor vedea aceste fotografii se vor simti razbunati.

Fotografia pentru care Facebook i-a interzis accesul la cont.
Fotografia pentru care Facebook i-a interzis accesul la cont. "Suntem in secolul XXI. Nu e obscena"

O fotografa, mama a patru copii, a fost interzisa pe Facebook dupa ce a postat o serie de fotografii dintr-un ambitios proiect.

Pozele de nunta in fata carora vei rosi. Ipostazele in care au fost surprinsi mirii. Galerie FOTO
Pozele de nunta in fata carora vei rosi. Ipostazele in care au fost surprinsi mirii. Galerie FOTO

Nu este in neregula daca in ziua nuntii te simti sexy. Insa e mai bine sa pastrezi gesturile sexuale pentru noaptea nuntii. Altfel, risti sa ajungi de rasul lumii, asa cum au patit ei.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.