Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Protest extrem in tabara de refugiati din Calais. Mai multi iranieni si-au cusut buzele. FOTO

calais

Mai multi iranieni si-au cusut buzele in semn de protest fata de evacuarea lor din tabara de refugiati din Calais, care a fost demolata deja in mare parte, zilele trecute.

Migrantii iranieni au ales o forma dura de protest, cusandu-si buzele si afisand pancarte pe care scria "Unde sunt drepturile omului?", "Acum veti asculta?", sau "Mi-am parasit tara si am venit aici pentru a-mi gasi drepturile de om, dar din nefericire nu am gasit niciunul", scrie The Telegraph.

calais

Autoritatile franceze continua operatiunea de demolare a taberei de refugiati cunoscuta sub numele de 'jungla' din Calais, actiune ce a condus la confruntari violente intre fortele de ordine si migrantii care si-au improvizat un adapost in acel loc.

calais

Desi guvernul francez le-a propus solutii locative alternative, migrantii, majoritatea africani si sirieni, refuza sa plece de acolo pentru ca daca vor fi inregistrati in Franta li s-ar limita optiunile de a cere azil intr-o alta tara, iar obiectivul lor este sa ajunga in Marea Britanie.

calais

Migrantii sunt sprijiniti de unele ONG-uri cum ar fi de exemplu cea denumita 'No Borders', o organizatie ce sustine suprimarea frontierelor in Uniunea Europeana, iar activisti ai acesteia au atacat fortele de ordine, trei dintre ei fiind arestati.

calais


 

 

Sursa: The Telegraph, Data publicarii: 5 Martie 2016
Citeste mai multe despre: calais, iranieni, buze cusute,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed