Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Premierul bulgar se lauda ca a depasit Romania. "Ministrii lor fura, in timp ce presedintele lor cere azil in R. Moldova"

Boiko Borisov, premierul Bulgariei, si Victor Ponta

Seful Guvernului de la Sofia afirma, in pofida statisticilor. ca tara sa nu ar mai fi la coada Uniunii Europene.

 Bulgaria a depasit Romania din toate punctele de vedere, in urma cu mult timp, a declarat luni premierul Boiko Borisov, intr-un interviu acordat postului de televiziune Nova TV, potrivit news.ro. Seful Guvernului de la Sofia a subliniat ca mai multe companii romanesti fac afaceri in Bulgaria pentru ca este un loc mai bun in care sa isi desfasoare activitatea, in conditiile in care tara este mai stabila si mai predictibila decat Romania.

De asemenea, intrebat in ce fel a depasit Bulgaria Romania in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei, premierul a raspuns: “Ministrii lor fura si, in cele din urma, sunt prinsi si condamnati la inchisoare, in timp ce presedintele lor cere azil in Republica Moldova. Eu nu am vazut bulgari care sa fuga in Romania”.

Citeste si: Premierul bulgar Boiko Borisov: "Putin ne iubeste". Modul uluitor in care isi justifica declaratia

Mai mult, Borisov considera ca in tara sa niciun politician nu a fost condamnat la inchisoare pentru ca niciun politician nu este corupt. “Consider preventia cel mai important lucru. Stiu ca eu fac tot ce imi sta in putere pentru a nu-i lasa sa fure, iar ei stiu ca pe oricine prind, pleaca imediat”, a adaugat seful Guvernului.

Potrivit lui Borisov, Bulgaria a primit un raport negativ din partea Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pentru ca fostul premier Plamen Oresarski, care a condus tara timp de un an si jumatate, nu s-a descurcat bine.

Ne bucuram de sustinerea deplina a Bruxelles-ului, a tuturor colegilor nostri de acolo, pentru tot ce am facut in ultima luna si jumatate si toata lumea a spus ‘Boiko al nostru s-a intors’”, a comentat Borisov.
 

 

Sursa: News.ro, Data publicarii: 21 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Boiko Borisov, Bulgaria, ROmania, coruptie, Sofia, stabilitate, MCV, Bruxelles,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed