Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Peste 550 de morti, 7.000 de raniti si 163 de disparuti in Ecuador. Autoritatile distribuie apa potabila oamenilor

ecuador

Bilantul victimelor cutremurului din Ecuador a ajuns la 553 de persoane decedate, peste 7.000 de raniti si 163 de persoane inca date disparute, au declarat autoritatile din aceasta tara, citate de agentia de presa DPA.

Lucratorii angajati sa actioneze in caz de catastrofe distribuie apa potabila in zonele cu distrugeri masive provocate de cutremurul de 7,8 grade magnitudine pe scara Richter care a lovit coasta de nord-vest a Ecuadorului sambata seara, a informat agentia locala pentru managementul situatiilor de urgenta.

Alte doua replici puternice ale cutremurului de sambata au zguduit tara miercuri dimineata. Aceste noi cutremure de 6,1 grade si, respectiv, 6,3 grade magnitudine pe scara Richter au fost cele mai puternice dintre cele peste 400 de replici seismice care s-au produs in Ecuador dupa marele cutremur de sambata.

ecuador

Peste 23.500 de oameni si-au parasit locuintele refugiindu-se in adaposturi, a precizat agentia pentru managementul situatiilor de urgenta.

ecuador

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a estimat daunele provocate de cutremurul de sambata la 3 miliarde de dolari, mai informeaza agentia DPA.

ecuador

Foto: Agerpres
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 21 Aprilie 2016
Citeste mai multe despre: cutremur, ecuador,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed