O lume intreaga plange moartea lui Robin Williams. Actori, muzicieni, sportivi si presedintele Barack Obama: "A fost unic!"

×
Codul embed a fost copiat

Rude, personalitati din industria de divertisment si din lumea sportului, precum si politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii despre decesul actorului Robin Williams, in varsta de 63 de ani, in urma unei posibile sinucideri.

Urmariti acest subiect si pe Twitter: @StirileProTV

Actorul Kevin Spacey, care a jucat alaturi de Williams in filmul "Shrink" (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul sau "care a facut lumea sa rada si sa gandeasca". "Imi voi aminti acest lucru si il voi onora. Un mare om, artist, prieten. Imi va lipsi nemasurat", a mai scris acesta.

Actrita Sarah Michelle Geller a postat pur si simplu o colectie de fotografii cu ea alaturi de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: "Odihneste-te in pace, Robin Williams! Nu pot sa cred... condoleante familiei si prietenilor!".

Citește și
Robin Williams
Robin Williams ar putea fi Susan Boyle, intr-un film despre viata acesteia!
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

"Nu pot sa cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atat de mult atat de multor oameni. Sunt devastata", a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Starul seriei "Austin Powers" Verne Troyer a spus despre Robin Williams ca a fost "cel mai bun dintre cei buni", in timp ce Cher a scris: "Oh, Robin. A fost un om dragut si dulce. Traia la voltaj inalt, mintea ii era mereu treaza, a fost cine a fost, o stiu prea bine".

Actorul Steve Carrell a scris despre Robin Williams ca "a facut lumea un pic mai buna", iar Minnie Driver, care a jucat alaturi de actor in "Good Will Hunting", l-a caracterizat ca fiind "un suflet frumos si bun".

Presedintele american Barack Obama l-a descris pe Williams ca fiind "unic". "Robin Williams a fost aviator, doctor, geniu, dadaca, presedinte, profesor, Peter Pan si orice altceva. Dar a fost unic", a spus Obama, adaugand: "A venit in vietile noastre ca un extraterestru si a sfarsit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a facut sa radem. Ne-a facut sa plangem. Le-a oferit gratuit si cu generozitate talentul sau nemasurat celor care aveau nevoie mai mult - de la trupele noastre din strainatate la cei marginalizati de pe strazi".

Actorul Steve Martin a scris, la randul sau: "Sunt extrem de socat de pierderea lui Robin Williams, un caracter nobil, un mare talent, partener de actorie, suflet autentic", iar Sharon Osbourne si-a exprimat si ea regretul la aflarea vestii despre decesul lui Robin Williams.

"Nu, Robin, erai atat de iubit", a scris actrita Mia Farrow, in timp ce ciclistul Lance Armstrong a spus: "Imi voi aminti mereu de tine ca de un prieten grozav. Te iubesc si imi vei lipsi groaznic".

Ben Stiller, actor de comedie din generatia care a urmat celei din care a facut parte Robin Williams, a spus ca "un mesaj pe Twitter nu este suficient pentru a descrie talentul lui Williams".

Jared Leto, actor si solist al trupei rock 30 Seconds to Mars, a declarat pe Twitter ca "Robin Williams a fost un om original si curajos". De asemenea, Michael J. Fox, starul francizei "Back to the Future", a spus ca Robin Williams era "amabil si genial".

Jeff Bridges, prezent luni seara la premiera newyorkeza a filmului "The Giver", a vorbit despre fostul lui partener din filmul "Regele pescar": "Sunt plin de emotii contradictorii in aceasta seara. imi e greu sa ma aflu aici, din cauza acestor emotii si sentimente. Am pierdut un prieten drag, Robin Williams. Era un om atat de stralucitor. Sufletul meu este alaturi de familia lui in aceste momente".

Prezent la acelasi eveniment, producatorul filmului "The Giver", renumitul Harvey Weinstein, a declarat: "Daca ar fi fost acum pe scena, el (Robin Williams, n.r.) ar dori ca petrecerea sa continue. Ne va fi dor de el si, indiferent de circumstante, Robin a fost un urias in industria noastra si, cel mai important, un om mare".

Si alte vedete de la Hollywood au deplans pe Twitter moartea talentatului actor american: "Sunt uluit!", a declarat Bill Cosby, "Am inima franta", a scris Danny DeVito, "sa ne amintim de prietenul nostru Robin Williams", a spus David Letterman, iar Lenny Kravitz a adaugat: "Robin Williams, a fost o onoare sa te cunosc".

"Robin, imi pare atat de rau ca Pamantul nu a mai meritat sa te aiba. Sper ca vei gasi fericirea acolo unde ai plecat", a declarat si actorul Jason Alexander.

"Odihneste-te in pace, Robin Williams. Este o pierdere atat de mare. A plecat dintre noi, dar nu va fi uitat niciodata", a scris la randul sau pe Twitter actorul Morgan Freeman, iar Ringo Starr, fostul membru al trupei The Beatles, a adaugat: "La revedere si Dumnezeu sa te binecuvanteze, Robin Williams".

"Gandurile si rugaciunile mele se indreapta acum catre familia lui Robin Williams. L-am intalnit o singura data, dar acela a fost unul dintre cele mai placute momente din viata mea. Odihneste-te in pace, Robin Williams", a declarat la randul ei cantareata Pink.

Actorul american Robin Williams a fost descoperit mort, luni, 11 august 2014, in locuinta sa.

Mesajul sotiei lui Robin Williams

Sotia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e franta. in numele familiei lui Robin, cerem sa ni se respecte viata privata in aceasta perioada de durere profunda. Asa cum a ramas in memoria tuturor, speram ca nu decesul sau va fi elementul central, ci nenumaratele momente de bucurie si rasetele oferite milioanelor de oameni".

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. De asemenea, la inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din din Minnesota (SUA), pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool. Potrivit unui comunicat dat atunci publicitatii de actor, Robin Williams nu mai bause alcool din 2005, insa intentiona sa "isi reinnoiasca angajamentul" de a continua programul de abstinenta. Potrivit site-ului tmz.com, Robin Williams se inscrisese in programul The Lodge, pe care centrul de reabilitare il descrie ca "un proiect in 12 pasi care poate forma si transforma fiecare aspect al vietii". Actorul urma sa petreaca in acest centru cateva saptamani.

Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Cu toate acestea, Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata si nu a mai consumat alcool de atunci.

"Intr-o zi, am intrat intr-un magazin si am vazut o sticla mica de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care imi soptea la ureche: «Hei, ia doar o gura, doar una». Am baut si apoi a fost o scurta perioada in care imi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scapat de sub control atat de repede", a declarat Robin Williams publicatiei Parade.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori dupa numai un sezon.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Anunt oficial facut de anchetatori:
Anunt oficial facut de anchetatori: "Actorul Robin Williams a murit prin asfixiere, dupa ce s-a spanzurat"

Hollywoodul este in doliu dupa un actor cu un umor greu de egalat. Robin Williams a fost gasit fara suflare in locuinta sa din California. Politistii anunta ca cel mai probabil a murit prin asfixiere.

Robin Williams ar putea fi Susan Boyle, intr-un film despre viata acesteia!
Robin Williams ar putea fi Susan Boyle, intr-un film despre viata acesteia!

Cunoscut pentru rolul de pomina din "Doamna Doubtfire", Robin Williams ar putea intra in pielea unui personaj la fel de faimos: Susan Boyle, marea perdanta a concursului "Britain's Got Talent".

Robin Williams, din nou la munca dupa operatia pe cord deschis
Robin Williams, din nou la munca dupa operatia pe cord deschis

"Viata e un dar si fiecare zi e un miracol!" Este convingerea actorului american Robin Williams, abia scapat de o
delicata interventie chirurgicala pe cord deschis.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.