Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Cele mai spectaculoase imagini de Revelion. Cum au sarbatorit oamenii din intreaga lume intrarea in noul an: FOTO

Embed:

In 2015, am trecut impreuna prin momente grele si ne-am dat seama cat de fragila este in realitate viata. Am vazut popoare dezradacinate de razboaie, am pierdut oameni minunati, cu minti luminoase.

Fiecare era prietenul cuiva. Dar poate cel mai important, ne-am regasit unii pe ceilalti si am invatat cat de pretioasa este solidaritatea.

Dupa Noua Zeelanda, Australia este a doua tara care a intrat deja in 2016. Ca in fiecare an, spectacolul de artificii din Sydney este unul extraordinar, considerat an de an unul dintre cele mai frumoase din lume.

Focurile de artificii din acest an ar fi costat aproximativ 3.5 milioane de lire sterline (4.7 milioane de euro). Opera din Sydney a fost din nou luminata de culorile superbe ale artificiilor. Show-ul este atat de popular incat oamenii s-au adunat cu 9 ore si jumatate ca sa se asigure ca prind un loc bun pentru a urmari artificiile. 

 

Zeci de mii de japonezii au petrecut Revelionul in strada, in apropiere de turnul din Tokyo. In prima secunda a noului an, mii de baloane colorate au umplut cerul.

Anul nou Tokyo

Si la Seul, 2016 a fost primit cu fast, in bataia clopotelor traditionale.

Un spectacol extravagant de lasere si artificii i-a delectat si pe miile de localnici si turisti care au sarbatorit in portul Victoria din Hong Kong.

Anul Nou Hong Kong

In Taiwan, petrecaretii au asteptat spectacolul pirotehnic pus in scena la cel mai inalt zgarie nori din capitala, Taipei 101.

Anul nou Taiwan

Iar in Beijing, zeci de mii de oameni au stat cu ochii pe cer, fascinati de focul de artificii organizat la Templul imperial din Orasul Interzis.

Anul nou Beijing

Cerul s-a luminat in Auckland cu o jumatate de tona de artificii deasupra Sky Tower, sub ochii a sute de persoane adunate sa vada spectacolul luminilor.

Primii care au intrat in 2016 sunt locuitorii arhipelagului Kiribati din oceanul Pacific. Pe 21 din cele 33 de insule care alcatuiesc arhipelagul traiesc 100.000 de oameni.


 

TORONTO

artificii revelion - 7


LONDRA

artificii revelion - 4

IZMIR

artificii revelion - 3

SINGAPORE

anul nou Singapore

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 31 Decembrie 2015
Citeste mai multe despre: revelion, noua zeelanda,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed