Noua Prima Doamna a SUA, Melania Trump, comparata cu Jackie Kennedy pe Twitter pentru tinuta aleasa la investirea sotului ei

investire trump

Noua Prima Doamna a SUA, Melania Trump (46 de ani), a ales vineri, cu ocazia investirii sotului sau, Donald Trump, ca presedinte al SUA, o tinuta clasica, in stilul Jackie Kennedy.

Melania a fost imbracata intr-o rochie bleu ciel, creatie a designerului american Ralph Lauren, fiica presedintelui, Ivanka, a riscat cu o creatie asimetrica, dar Kellyanne Conway a facut deliciul Twitter cu o rochie Gucci, au relatat Reuters, EFE si USA Today.

Democrata Hillary Clinton, care a pierdut alegerile prezidentiale din noiembrie 2016, a ales tot Ralph Lauren si a purtat un pardesiu crem si un costum cu pantaloni albi. Tot alb au purtat si fetele lui Trump. Ivanka Trump a imbracat un costum cu pantalon, creatie Oscar de la Renta, cu o jacheta cu o croiala asimetrica. Tiffany Trump a purtat un pardesiu la doua randuri de nasturi, iar dedesubt a imbracat o rochie de culoare alba.

Citește și
donald trump
"Masacrul american se opreste aici si acum". Analiza discursului rostit de Trump si cum "a citat" din filmul "Batman"
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Fosta Prima Doamna a SUA Michelle Obama, un etalon de stil in timpul celor opt ani petrecuti la Casa Alba, a ales pentru vineri o rochie rosie semnata de Jason Wu, purtand in talie o curea subtire, neagra, si fiind incaltata cu o pereche de pantofi de culoare neagra.

Dar tinuta care a avut parte vineri de cea mai mare atentie a fost palarioara rosie si haina alb cu albastru in stil militar purtata de fosta purtatoare de cuvant a campaniei electorale a lui Trump, Kellyanne Conway. Pardesiul scurt, la doua randuri de nasturi, care amintea de revolutionarii americani din filmul Patriotul, avandu-l in distributie pe Mel Gibson, a provocat nu mai putin de 28.000 de tweet-uri in numai trei ore.

De altfel, chiar Kellyanne Conway a descris haina pe care a purtat-o si care are un pret de vanzare de 3.600 de dolari drept "o tinuta revolutionara Trump" la postul NBC. Din pacate pentru ea, utilizatorii de Twitter au avut alta parere si s-au intrecut in glume.

"Dumnezeule! Cine a imbracat-o pe Kellyanne Conway pentru ceremonia de investire? Cine i-a ales tinuta si i-a spus 'oh da, arata bine'?!!? Concediati-l! Imediat!", a scris o utilizatoare de Twitter, in timp ce un internaut comenta: "Tinuta purtata de Kellyanne Conway la ceremonia de investire m-a facut sa-mi dau ochii peste cap atat de tare incat acum am ajuns in trecut".

Multi internauti au incercat sa ghiceasca de unde s-a inspirat Conway in alegerea tinutei si s-au aventurat in a raspunde chiar ei. "'Spargatorul de nuci' in interpretarea lui Kellyanne Conway #Inauguration", a scris un internaut, in timp ce un altul se intreba in gluma: "Kellyanne Conway = al cincilea membru al formatiei Beatles? Cine ar fi crezut! #sad #Inauguration #InaugurationDay #morningjoe".

"Nu sunt multe lucruri dragute pe care cineva le poate spune despre Kellyanne Conway, dar cred totusi ca ea l-ar fi interpretat mai bine pe inspectorul Javert decat Russell Crowe", a comentat un alt utilizator de Twitter, in timp ce altcineva spunea ca "Kellyanne arata ca un figurant din filmul 'Patriot' pe care l-a prins ploaia".

Tinuta purtata de Melania Trump la dineul de dupa ceremonia de investire.


 
Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Primul ordin semnat de Donald Trump in primele ore ca presedinte al SUA.
Primul ordin semnat de Donald Trump in primele ore ca presedinte al SUA. "America va fi pe primul loc"

Donald Trump s-a apucat inca din primele ore ca presedinte sa schimbe mostenirea predecesorului sau.

"Masacrul american se opreste aici si acum". Analiza discursului rostit de Trump si cum "a citat" din filmul "Batman"

Casa Alba are un nou lider iar cea mai puternica armata de pe glob are un nou conducator suprem. Miliardarul Donald Trump a depus juramantul si a preluat cel mai greu post: a devenit cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.